Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 3 de noviembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament patrocina la nova campanya de la Societat Musical d'Alzira 'Jo també sóc de la Soci'

Amb motiu del 50 aniversari de l'entitat, es regalarà una tassa dissenyada en exclusiva per a l'ocasió als que s'inscriguen durant la campanya


 
.-000472 

La Societat Musical d'Alzira, està celebrant els seus primers 50 anys d'història, una història sempre vinculada a la ciutat d'Alzira, ja que durant estos anys ha posat música en pràcticament tots els moments més importants de la nostra ciutat.

Amb la finalitat de fer partícips i acostar-se als alzirenys, la Societat Musical d'Alzira inicia la campanya "Jo també sóc de la soci" i consistirà a regalar una tassa dissenyada en exclusiva a totes les persones que es donen d'alta durant la campanya.

Per este motiu, la Societat Musical estarà el pròxim dia 3 de novembre en la Plaça Major d'Alzira de 10:30 a 14h, formant part de la X Fira d'Associacions. Totes les persones que estiguen interessades poden acostar-se a l'estand de la Societat Musical.


Javier Palomares, luthier de viento - Reparación, afinación y repuestos de instrumentos de viento y metal.  ._000544


La intenció és acostar la Societat Musical a les alzirenyes i alzirenys. Destacar que la campanya està patrocinada per l'Ajuntament d'Alzira, i el primer a donar-se d'alta en esta campanya fou Diego Gómez, alcalde de la ciutat, A més a més, han manifestat el seu desig de ser socis Jaime Bohigues, president de JLF, Luís Gisbert vicepresident de Cultura de la JLF, Vicente Fábregues, President de la Junta de Germandats i Confraries d'Alzira, entre altres.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 ._000490

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
SocialColectivos y Agrupaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal