Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
viernes, 9 de noviembre de 2018
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez en una imagen de archivo
Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira presenta al Ple una moció de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem sobre els impostos de les hipoteques

"Les elits polítiques i econòmiques estan degradant la nostra democràcia"


 

._000516

EU-Alzira ha presentat una moció de rebuig de l’Ajuntament a la inaudita decisió del Tribunal Suprem de Justícia que deixa sense efecte les sentències per a què siga la banca, i no la ciutadania, la que es faça càrrec dels impostos de la hipoteca.

Segons Ivan Martínez, portaveu del grup municipal d’EUPV en l’Ajuntament d’Alzira: «amb aquesta decisió, els jutges que la van prendre han tornat a deixar en entredit el sistema judicial i al mateix temps ha evidenciat com la legislació beneficia els més poderosos en l’Estat espanyol, el que suposa un altre descrèdit més en la crisi institucional que patim. Des de les administracions hem de mostrar la nostra desaprovació a la manera que les elits polítiques i econòmiques estan degradant la nostra democràcia.»

Segons I. Martínez: «cal recordar que el Tribunal Suprem va donar la raó a la demanda interposada per l’empresa pública de vivendes de Rivas Vaciamadrid, municipi governat per Izquierda Unida, que havien de ser els bancs els que havien de fer front a l’impost sobre Actes Jurídics Documentats i no les persones hipotecades. Després, va ser el mateix president del Tribunal Suprem, en menys de 24 hores, qui va decidir suspendre la sentència i sotmetre-la al ple de l’alt tribunal, una situació sense precedents; fins que finalment per un sol vot, decantat pel mateix president del contenciós-administratiu, va donar la raó a la banca. En totes aquestes setmanes, la campanya de pressió de les entitats financeres va ser brutal i va demostrar que pot alterar el sentit de les sentències».

Des d’EU demanem que des de les institucions públiques es mostre el rebuig a aquesta manera de procedir i la interpretació que ha fet el Tribunal Suprem, lesiva per a la majoria de la classe treballadora de l’Estat, i s’inste a un canvi legislatiu que evite tots els abusos que ha comés la banca, amb total impunitat en tots aquests anys i que a penes ha tornat ni una quarta part del rescat que férem tota la ciutadania del sistema bancari (60.000 milions d’euros). És necessari, a més a més, que el govern central camine cap a la creació d’una banca pública, evitant tornant a privatitzar Bankia, ara nacionalitzada, i altres mecanismes per a la participació pública en el sector financer, per evitar l’especulació i els abusos que ha comés el sector privat bancari.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000518 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 09/11/2018
Un equipo altamente cualificado de doctores en derecho y expertos jurisconsultos de EU de Alzira le dice al Tribunal Supremo compuesto de cuatro pelagatos como deben aplicar la ley.
¡Será zoquete el chaval!
saludos.
Rosa Maria de Dios - 09/11/2018
Viejo puede dar su opinión de este mensaje por Ivan Martinez, pero porque llamarle zoquete, eso sobra, de zoquetes todos tenemos muchas veces por nuestros errores y faltas cometidas durante nuestra vida. Cuando naces hasta que mueres así como crece tu cuerpo se desarrolla poco a poco tu entendimiento, nadie es sabio al cien por cien, por eso no debemos de insultarnos y mucho menos en palabras ofensivas crueles. Como dijo el simbólico Jesus: "El que este libre de error y pecado que tire la primera piedra" Viejo no dudo que usted tiene buena educación, úsela para que nos entendamos con paciencia mejor.
Un saludo afectuoso Viejo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal