Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 16 de noviembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Cap de setmana tecnològic a Alzira

Hui tindrà lloc el taller de robòtica a la Casa de la Cultura, mentre que demà arribarà el torn del campionat de consoles


 

._000542

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira posa en marxa un cap de setmana tecnològic dirigit als més joves.

Divendres de vesprada tindrà lloc el taller de robòtica, des de les 19.30 fins a les 21.30 hores a la Casa de la Cultura. Es tracta d’una activitat gratuïta dirigida a majors de 12 anys. Els participants dissenyaran i construiran el seu propi robot. Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels motors i a utilitzar els diferents sensors: tacte, llum, ultrasons i so.

Amb la utilització de la metodologia LEGO Education, basada en la construcció activa i el descobriment, esta activitat contribuïx al desenvolupament dels valors d'innovació, creativitat, pensament crític i comunicació. A més, fomenta les capacitats en els àmbits de les tecnologies de la informació i el treball en equip.

 “Es tracta d’oferir opcions d’oci alternatiu per als joves que realment suposen una jornada divertida i sana, en què es fomenten les seues aptituds de treball i al mateix temps creen de manera divertida”, assegura Albert Furió, regidor de Joventut.


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532


El dissabte 17 de novembre arriba el torn del campionat de consoles que conduix  l’empresa Logro Desbloqueado.

que tindrà lloc a sala d’estudis de la biblioteca municipal d’Alzira des de les 17.00 a les 24.00 hores.

Els interessats a participar han fet la seua inscripció i, fins al moment, hi ha 65 joves inscrits en esta activitat, a falta d’incorporar les inscripcions de dijous i divendres.

La dinàmica del joc implica la congregació de tots els participants a la biblioteca a les 17.00 h, moment en què es consensuarà entre tots el modus operandi del joc, individual, per parelles o grups i els casos en què la competició es juga en forma de lliga o eliminatòria.

Concretament els jocs són: Fortnite, FIFA 18/19, Call of Duty, Dragon Ball Z, Forza Motorsport i Minecraft, entre altres.

També es disposarà del joc CLASH ROYALE per a dispositius mòbils i tauletes tàctils.

I, per tal d’arredonir la jornada, des de les 19.00 fins a les 21.00 hores, la plaça de les Lletres Valencianes acollirà el concert Games&Symphonies Pocket, en el qual es podrà gaudir de la millor música dels videojocs. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 ._000551
._000555



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades
SocialActividadesJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal