Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 26 de noviembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7

 El Col·legi Públic Alborxí d'Alzira guanya el XIII Premis d'Experiències Educatives de Foment de la Lectura ‘Ciutat d'Alzira’

‘Ens anima a continuar treballant en la mateixa línia de qualitat en la qual estem compromesos en benefici dels nostres xiquets i xiquetes’


 

 

._000506 

 

El col·legi públic Alborxí va rebre, de mans de l'Alcalde d'Alzira, Diego Gómez, el Primer Premi del XIII Premis d'Experiències de Foment de la Lectura «Ciutat d'Alzira» amb el projecte “Animacions lectores plurilingües: l'aventura de llegir”. Un guardó que s'emmarca dins dels premis d'Innovació Educativa que organitza cada any l'Ajuntament d'Alzira i la Fundació Bromera que estimulen i reconeixen la innovació i el treball que es fa a les escoles.

Una distinció que ens ompli d'alegria i de satisfacció, però que, sobretot, ens anima a continuar treballant en la mateixa línia de qualitat en la qual, des de fa molts anys, estem compromesos en benefici de les persones més importants per a nosaltres: els nostres xiquets i xiquetes.

El foment de la lectura, des de fa temps, és per a nosaltres una prioritat bàsica i ens ompli d'orgull que siga reconegut per tota la nostra comunitat educativa (docents, famílies i alumnat) com una de les nostres senyes d'identitat, com un dels nostres punts forts. Com també ho són, sens dubte, l'expressió escrita en la qual sempre hem destacat en tots els concursos convocats a la localitat; la música coral representada en el nostre cor; la tasca de conscienciació solidària que portem a cap o la pràctica d'una educació física saludable més enllà del centre escolar, estimulant la participació del nostre alumnat en totes les activitats esportives de la localitat.

Es tracta d'un treball sovint silenciós i invisible socialment, però necessari i imprescindible. El professorat del col·legi Alborxí és conscient que hem d'educar les nostres xiquetes i xiquets per al futur i, per això, té també com a objectiu essencial l'aprentatge de la capacitat lingüística en les tres llengües del nostre currículum: valencià, castellà i anglés. Motiu pel qual, el reconeixement que rebem pel nostre projecte “Animacions lectores plurilingües: l'aventura de llegir” ens és encara més gratificant.

L'acte va finalitzar amb l'actuació del Cor de l'Alborxí, que dirigit pel mestre de música, Félix Cortés, interpretà dues cançons, Siyahamba i Bon dia tot i aprofitant que era també el dia de la música.

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal