Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
martes, 27 de noviembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

  Alzira rep als representants centreamericans de les ciutats agermanades

A llarg d’estos tres dies, la delegació visitarà també altres pobles de la Ribera on seran rebuts pels representants municipals


 

 .-000403 

Ahir al matí ha tingut lloc la recepció oficial dels representants de les ciutats Centreamericanes que visiten la nostra comarca del 25 al 28 de novembre, en el viatge organitzat per la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Dulce Nombre de María, Esquipulas i Ocotepeque de la Mancomunidad Trinacional del Río Lempa (Guatemala, El Salvador, Honduras) són les ciutats agermanades amb Alzira que han estat presents.

La visita a la nostra ciutat ha començat amb la recepció al Saló Noble dels representants d’onze ciutats centreamericanes de Guatemala, El Salvador, Honduras i Costa Rica, a més del representants de la Mancomunitat Trinacional de Rio Lempa.

A l’acte han assistit també el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez i els representants de la corporació municipal i ha estat presidit per l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, junt als alcaldes de les ciutats germanes, Esquipulas, Carlos José Lapola, Dulce Nombre de María, Elisandro León i l’alcalde d’Ocotepeque, Israel Aguilar.

L’alcalde d’Azira ha destacat al seu discurs de benvinguda que “La solidaritat és garantía de futur. Hem d’ajudar a millorar les condicions de vida dels que patixen situacions de desigualtat i precarietat. Hem de denunciar i reivindicar un mon millor. I hem de somiar que altre mon és possible”

Després de les paraules dels alcaldes se’ls ha imposat la insignia de plata de la ciutat en reconeixement com a alzirenys agermanats.

La visita ha continuat amb una xarrada on s’han donat a coneixer diversos serveis municipals com la Seu Electrònica Municipal, el portal de transparència i l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, La Clau. La xarrada ha estat a càrrec de les responsables dels serveis, Elena Marí i Isabel Serra que han fet una breu explicació amb suport audiovisual i han resolt els dubtes als assistents. Es tracta de projectes que han despertat molt d’interès per als països visitants ja que a hores d’ara treballen en projectes similars.

La trobada es completarà demà per la vesprada amb una visita a una empresa agroalimentària alzirenya i una ruta per la ciutat, on recorreran el MUMA, La Casa de la Cultura, l’Anell Verd i altres zones representatives d’Alzira.

A llarg d’estos tres dies, a més d’Alzira la delegació visitarà altres pobles de la Ribera on també seran rebuts pels representants municipals:

Algemesí, on coneixeran el Museu de la Festa

Tous, on participaran en un plenari de la Mancomunitat

Sumacàrcer vistita a la depuradora

Pobla Llarga, recorregut per un Col·legi amb un projecte pilot d’educació ambiental

Cullera, visita a la ciutat com a referent turístic.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

              
.-000474                                                                     .-000130              

      .-000151

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Diego - 05/12/2018
¿ Y esto que nos ha costado a los alzireños? y todo para que el alcalde se haga la foto.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal