Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de noviembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció organitza este diumenge un passeig en bici entre Carcaixent i Alzira

"Per gaudir de l'exercici, de la companyia i del nostre paisatge, a més de reivindicar les pensions públiques dignes i el medi ambient net i sa"


 
.-000462

Les pensions ens pertoquen a tots/es, als majors perquè ja estan en la situació de pensionistes i als joves perquè arribarà el dia en què també ho seran. Per tant tota la societat ha de demanar que les pensions públiques es revaloritzen cada any el que pugen realment els preus i que siguen suficients per mantindre's dignament els pensionistes.

Són un tema transversal, igual que el Medi Ambient, perquè tots/es depenem directament d'aquest, dels recursos que ens dóna: aire, aigua, terres de cultiu, llavors, minerals, llum, calor, etc. I també dels seus equilibris ecològics, perquè la nostra salut i benestar depenen totalment del manteniment dels equilibris ecològics, de la salut del medi ambient en que vivim. Si l'aire està contaminat, la nostra salut empitjora; si l'aigua està contaminada, aleshores no podem beure-la; si el clima es calfa pels gasos de les combustions, patim estius massa calorosos, sequeres cròniques i plagues noves que provoquen molts problemes; etc. I precisament a les nostres ciutats els principals causants de la contaminació i del calfament global són els automòbils, que cremen infinitat de tones de combustibles fòssils i saturen l'atmosfera de gasos hivernacle i d'altres.


Eureka Centre d’Estudis Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531 


Per això, el Col·lectiu de Pensionistes d'Alzira i La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció hem organitzat una activitat conjunta el pròxim diumenge: un passeig en bici entre Carcaixent i Alzira, per gaudir de l'exercici, de la companyia i del nostre paisatge, a més de reivindicar les pensions públiques dignes i el medi ambient net i sa per a tots/es. Eixirem de la Plaça Major d'Alzira cap a les 9:30, anirem per camins rurals, sense presses, esmorzarem al Parc de Carcaixent i després tornarem a la Plaça Major d'Alzira cap a les 12h.

Com sempre, cadascú és responsable de la seua seguretat i els menors han de vindre amb algun major.

La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

                            
                 .-000166                                                     ._000506                                        ._000568                   



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Vecino - 29/11/2018
A Carcagente en bici llegan en 15 minutos
Rosa Maria de Dios - 29/11/2018
Por favor, no abuses de los enlaces, el sistema te considera spam. Es posible que durante unas 48 horas se bloqueen tus comentarios. El uso continuado de enlaces provoca esta incidencia.
Fallera - 29/11/2018
Pero por fabor que lo agan por los caminos por que si no melestan mucho a los coches y a mi marido y a mi nos gusta ir al mercado de la Puebla Larga y mi marido se pone muy nerbioso con las bicicletas cuando conducen
Pitita - 29/11/2018
¡Ay que ilusión!. ¿Nos pondremos trajes de época para la performance?. ¿Tendremos escolta policial?. Lo malo será aparcar el Cayenne cerca de la Plaza para bajar las bicis.
Besitos.
Pere Peres - 29/11/2018
Vecino, bé estaria que no deturpares la denominació oficial de Carcaixent passant-te per l'engonal allò que els valencians hem decidit de manera lliure i plural.

Salutacions
Vecino - 29/11/2018
Pere, yo hablo y escribo en castellano, de la misma forma que pronuncio y escribo Moscú, Pekín, Nueva York o Afganistán en castellano y no en la lengua oficial de esos países.
Xe que bo - 29/11/2018
Sinyor benito vostè tradueix al castellà Barcelona i li diu barcielola? I també a Jhon Travolta por Juan otravez? I a jak lemon per juaquin limon? Carcaixent és diu Carcaixent i no diga tanta tonteria que sembla la fallera, au un poc de sentit
Carcagentino - 29/11/2018
Pues mira por donde que a mi me gusta más Carcagente que Carcaixent, es más fino, con menos cuerfa......
Vecino - 29/11/2018
No se puede escribir Carcagente porque dicen que el oficial es Carcaixent. Sin embargo, a pesar de ser oficial Cuenca, Teruel, Zaragoza, Huesca o Castilla La Mancha, sí que se puede decir y escribir Conca, Terol, Saragossa, Osca o Castella La Manxa. ¡¡Iros a dar una vuelta por Alberique!! ¡¡Borinotes!!
Viva Carcagente - 29/11/2018
¡¡¡Carcagente independiente!!!
Duda - 29/11/2018
¿La Barraca de Aguas Vivas pertenece a Carcagente?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal