Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 21 de diciembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira rebrà quasi 1 milió d’euros de Fons Social Europeu per al ‘Viatge a l’Empleabilitat’

Beneficiarà a 150 persones desocupades


 

 ._000490

L'Ajuntament d'Alzira rebrà 923.000 euros del Fons Social Europeu, a través del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, per a finançar el “Viatge a l’Empleabilitat 2019-2021”, que beneficiarà 150 persones desocupades.

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA ha vist aprovat “El Viatge a l’Empleabilitat” amb més de 900.000 euros. Aquest projecte té tres anys de durada (2019-2021) per formar un total de 150 persones aturades, que rebran una beca durant el període de formació i també de pràctiques en empreses. El total de la inversió serà d’1.850.000 euros (50% amb recursos propis i 50% amb finançament europeu).

Segons ha explicat Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “el Viatge a l’Empleabilitat és un dels projectes més innovadors i ambiciosos que hem dut a terme des d’IDEA i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus. Es tracta de poder formar, amb una beca a cada alumne, a 150 joves aturats i aturades, per a obtindre un certificat de professionalitat i en aquells sectors que més demanda de formació tenen com són l’hosteleria, la fabricació mecànica, d’administratiu i organització logística amb coneixements d’anglés; i, no menys important, la formació d’atenció sociosanitària en l’àmbit dels serveis socials. Estem molt satisfets dels resultats i les oportunitats que estem donant a desenes de persones a l’atur, i pretenem consolidar aquest projecte per als propers tres anys. Volem igualment agrair, en nom de l’Ajuntament, el treball de l’agència IDEA i el seu equip humà per l’esforç que s’està fent per donar més facilitats i oportunitats a les persones a l’atur”.

Cal recordar que enguany s’ha posat en marxa ja aquest projecte, que ha permés posar en funcionament l’Escola de Cuina en el Respirall i les beques per a alumnes que es formen d’electromecànica (amb col·laboració amb el CIFP Luis Suñer) i de mecànica de motors (amb la col·laboració de l’empresa AUTAL), i va obtindre un finançament del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques de 250.000 euros. A més a més, han col·laborat en la realització de les pràctiques més de 20 pimes de la nostra ciutat, que han acabat en contractacions d’aquestes persones que estaven a l’atur. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 21/12/2018
Aquí todo el mundo viaja. Alzira hacia la empleabilidad y tú hacia Italia a comer buenas paellas. Por cierto, ¿cuántas reganyaes se han exportado desde tu viaje?
viejo - 21/12/2018
El ayuntamiento por medio de IDEA va a gastar 12.000 euros por persona para formar a jóvenes alzireños en profesiones muy respetables pero de salarios bajos como son las de : cuidadores, camareros, mecánicos, etc. etc.
Con ese dinero se les podría pagar una beca para cursar en centros de formación profesional especializados estudios altamente cualificados en profesiones de futuro mejor renmuneradas.
Con ese dinero se les podría pagar la matrícula y la estancia en universidades públicas españolas.
Con ese dinero se les podrían pagar inmersiones lingüisticas en inglés hasta hablarlo perfectamente.

Pero claro, hay que mantener todo el tinglado del concejal y de IDEA.

saludos.
Juanes - 22/12/2018
Benito has estado " BORDAO ", aunque dudo que en Italia se haya comido buenas paellas, esperemos que en las próximas elecciones el " REGAÑAO " sea el, y algunos más,, que si a unos los criticaban se tienen que aplicar aquel famoso dicho. " CRITIIQUEU, CRITIQUEU,, QUE AIXINA VACH ASCOMENSAR YO ", Y todavía no han parado de hacer sin razones, y cacicadas con el " SI, o SI ", como lema, y si queremos que esto siga siendo así, ahí va mi " slogan ", para que nadie me eche de menos, " VOTEU, VOTEU, QUE PARDALETS TINDREU ".

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal