Miércoles, 18 de septiembre de 2019 Edición diaria nº 4.548 Año: 13 Noticias: 34.379 Fotografías: 92.925 Comentarios de usuarios: 107.786
EL SEIS DOBLE
miércoles, 9 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament requerix més de 46.000 euros a la concessionària de les plaques solars de les cobertes municipals

Per a la seua reparació, manteniment i conservació

 
.-000004 
.-000472 

La Junta de Govern Local ha aprovat requerir a l'empresa concessionària Inversiones Solares Alzira, S.L. perquè procedisca a la reparació, manteniment i conservació de les cobertes del Pavelló Poliesportiu Fontana Mogort i de l’edifici destinat al Departament Municipal d'IDEA.

Este acord es pren en compliment del que disposa el Plec de clàusules administratives de la concessió demanial de l'ús privatiu de les cobertes dels edificis municipals per a instal·lar plaques solars fotovoltaiques que es va acordar l’any 2009 i seguint el que disposen els informes d'inspecció emesos per l'Arquitecte Tècnic municipal en data 21 de desembre de 2018 i 4 de gener de 2019, en els que es concreten les deficiències detectades i les actuacions a realitzar per a la seua esmena.

La valoració econòmica de les actuacions a realitzar perquè quede ben consolidada l'edificació en el Pavelló Fontana Mogort i el Pavelló d’Halterofilia, ascendix a 83.862,74 €, dels quals corresponen 48.002,21 €a l'empresa concessionària Inversiones Solares Alzira, S.L., i 35.860,53 € a l’Ajuntament.

Respecte a la valoració de les actuacions a l’edifici destinat al Departament Municipal d'IDEA, ascendix a 9.267,21 €, dels quals 6.609,72 € corresponen a l’empresa i 2.657,49 € al’Ajuntament.

L’alcalde, Diego Gómez, declara que “ens hem vist obligats a adoptar este acord després d’haver-nos reunit la regidora d’Esports, Aida Ginestar i jo mateix fins a tres vegades en els últims mesos amb els responsables de Inversiones Solares Alzira, S.L. i comprovar que no han fet cas als requeriments orals per acomplir els Plecs de la concessió administrativa.”

L’empresa concessionària disposarà d’un període de 10 dies d’audiència que no interferix en el termini d’un mes per a atendre este requeriment. Si passa el mes i l’empresa no atén el requeriment, l’Ajuntament procedirà a l'execució subsidiària.

També seran objecte d'estudi tècnic la resta de cobertes d'edificis municipals -Pavelló Pérez Puig, Estadi Luís Suñer Picó, Camp d'Esports Venècia, Piscina Municipal Coberta, i Mercat d'Abastos- subjectes a concessió demanial a fi de detectar les possibles deficiències existents i actuacions a realitzar, que seran comunicades a la mercantil concessionària, perquè igualment procedisca a la seua esmena en la part que li corresponga.

Per últim, s’advertix a la concessionària la voluntat d'exigir el rescabalament dels danys i perjuís ocasionats per part de la referida mercantil així com que, en el supòsit d'incomplir reiteradament l’obligació de manteniment i conservació de les cobertes, es procedirà al rescat de la concessió demanial atorgada al seu dia amb les conseqüències jurídiques que comporta.

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 10/01/2019
Ya puestos, esta empresa que también la municipalice Martínez y problema solucionado. ¡Pssstt! De perdidos al río.
viejo - 10/01/2019
No les des ideas Benito, no les des ideas, que luego pasa lo que pasa y con la excusa de las placas solares nos colocan en el ayuntamiento a todos los ecologistas de la bici, pack completo de Natura y foto sonriente.
¡Vaya tropa!.

saludos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿Qué abunda en el desierto? Arena, agua, gas o árboles
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
Página optimizada para navegadores Mozilla Firefox, Internet Explorer y una resolución mínima de pantalla 1024 x 768 px.