Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 16 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Falla Plaça de la Malva celebra el seu XI Premi de Poesia Infantil baix el lema 'El món del futur'

El lliurament dels premis es farà el divendres 8 de febrer del 2019, a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura


 

.-000472 
.-000004 

La Falla Plaça de la Malva organitza el XI Premi Malva Alzira de Poesia Infantil, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, amb la intenció de continuar fomentant la cultura, l’escriptura, la creativitat i la nostra llengua entre l’alumnat de la nostra ciutat.

Segons es descriu en les basses del concurs, els poemes que s’hi presenten han de ser escrits en valencià i la temàtica dels escrits versarà sobre el lema «El món del futur». Per tant, els poemes expressaran els pensaments i els sentiments provocats per una reflexió sobre el món del futur que voldrien que es fera realitat.

Tal volta un món respectuós amb la natura? Un món en pau sense odis entres uns pobles i altres? Un món sostenible, amb un ús adequat dels recursos naturals? Un món amb igualtat entre dones i homes? Un món solidari amb les persones i col·lectius més dèbils? Un món amb una escola diferent? Són milers les idees que poden sorgir i totes elles són vàlides per a mostrar-les en este concurs.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, ha manifestat al respecte: “És important que entitats com l’associació cultural La Malva faça partícip l’alumnat de la nostra ciutat en activitats tan diverses i fonamentals per a la creativitat i l’ús de la nostra llengua, com este concurs de Poesia Infantil que celebra ja els 11 anys. Des del nostre departament volem animar a tots i totes les joves que participen i disfruten d’esta experiència que, sens dubte, els aportarà bones sensacions i s’adonaran de la seua gran capacitat de creació i expressió”. 

Els treballs es podran presentar a la Casa de la Cultura d’Alzira (Centred’Informació Juvenil), carrer de les Escoles Pies, 4, fins al dia 25 de gener de 2019, amb el títol del poema escrit de manera destacada i el nom i els cognoms de l’autor o autora, el curs, el centre, l’adreça i el telèfon de contacte, tot fàcilment llegible. Per triplicat (original i dos còpies). El lliurament dels premis es farà el divendres 8 de febrer del 2019, a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura.

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal