Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 16 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El futur Casal Jove està prop de ser una realitat

Els últims treballs realitzats són els banys i s’ha canviat una part de la instal·lació elèctrica; a més, s’està adequant el terra i es lluiran les parets


 
._000534 

L’alcalde, Diego Gómez, i el regidor d’Economia, Hisenda i Joventut, Albert Furió, visitaren ahir les obres del magatzem de Cucó, on està prevista la ubicació del futur Casal Jove.

Els últims treballs que s’han realitzat són els banys, s’està adequant el terra, es lluiran les parets i s’ha canviat una part de la instal•lació elèctrica. Cal recordar que anteriorment es va canviar el sostre, es demoliren i reforçaren algunes parts de l’edifici, es va retirar el fibrociment que hi havia en algunes zones i es corregiren deficiències estructurals. La última fase de les obres es finançarà amb Fons Europeus i inclourà el canvi de les finestres i portes quedant així un espai diàfan però que ja es podrà utilitzar.

Gómez ha declarat al respecte: “En esta actuació aconseguim tres objectius que teníem clars des de l’inici de la legislatura: per una banda, recuperem el patrimoni de la ciutat, per una altra dotem a Alzira d’una infraestructura pública que ajudarà a descongestionar i descentralitzar les activitats de la Casa de la Cultura i del Gran Teatre i, per últim, donarem solució a una mancança històrica que tenia la ciutat perquè la joventut tinga el seu espai”.

Per la seua banda, el regidor de Joventut, Albert Furió, ha manifestat sobre el tema: “Amb esta inversió la joventut alzirenya tindrà, per fi, un espai on poder reunir-se i on poder realitzar activitats. Quan s’acabe de condicionar l’espai quedarà un espai diàfan que es podrà utilitzar per a fer moltes activitats, com música, teatre, cinema o campionats de jocs de taula o videojocs que tan bona acceptació tingueren en el 2018”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000538


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 16/01/2019
Albert Furió, ha manifestat sobre el tema: “Amb esta inversió la joventut alzirenya tindrà, per fi, un espai on poder reunir-se i on poder realitzar activitats".
¿Qué pasa Alberto? ¿Qué antes los jóvenes no nos reuníamos ni hacíamos actividades?
Alex - 18/01/2019
Benito, lo hacíamos, pero no teníamos donde. ¿Qué problema tienes? Nos dan un lugar donde hacer cosillas (algo que hacía buena falta) y te quejas? xD

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal