Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 8 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  Alzira posa en marxa el 'Viatge a l’Empleabilitat 2019'

El programa de formació i ocupació que beneficiarà 50 aturats/des


 ._000583
._000584 
L'Ajuntament d'Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Projectes Europeus i Treball i IDEA, ha obert el termini per a la selecció de personal i de l’alumnat del projecte “Viatge a l’Empleabilitat 2019”.
Segons ha explicat Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: “aquest projecte es desenvoluparà a Alzira entre el 2019-2021, i enguany millorarà la formació de 45 persones desocupades, amb una beca, i la contractació del personal docent i administratiu. Es tracta de tres itineraris formatius dins les necessitats de treball detectades en distints sectors. El programa del ‘Viatge a l’Empleabilitat’, és un dels més importants que es realitzen a IDEA, suposa una inversió total d’1.800.000 euros i ha rebut una subvenció de 900.000 del Fons Social Europeu.”

 Javier Palomares, luthier de viento - Reparación, afinación y repuestos de instrumentos de viento y metal.  ._000544


Per aquest any, “el Viatge a l’Empleablitat” es troba articulat en tres itineraris formatius amb 15 alumnes en cadascun d’ells:

- Itinerari 1: Hosteleria. Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar (Servicis de Bar i Cafeteria), gràcies a l’homologació del restaurant del Respirall com a Escola de Cuina d’IDEA.

- Itinerari 2: Electromecànica. Operacions Auxiliars de Fabricació mecànica, amb la col·laboració del Centre de Formació Professional Luis Suñer.

- Itinerari 3: Atenció a persones depenents, amb la implicació del departament de Serveis Socials.

A més, aquest projecte inclou també la selecció de personal docent: un Coordinador, un Auxiliar Administratiu, un docent doble especialitat d’Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar, un docent especialitat d’ Operacions Auxiliars de Fabricació i un docent, especialitat en Atenció sòciosanitària a persones en domicili, per a les accions de tutorització i d’orientació laboral per als 45 participants, i recolzament en les àrees transversals: Anglés, Noves Tecnologies i Igualtat d’oportunitats entre homes i dónes.

El termini de presentació sol·licituds: del 31 gener a 13 de febrer de 2019, inclusivament, en la CLAU. Les persones interessades poden informar-se en:  https://www.idea-alzira.com/viaje-a-la-empleabilidad, en les dependències d’IDEA (c/ Ronda d’Algemesí, 4) o al telèfon 962 45 51 01

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Davies - 08/02/2019
Este tio da mas miedo que Zapatero y Sánchez juntos¡¡¡¡¡.
Ibn Ahmet Al-Mansur - 08/02/2019
Miedo? Miedo tendrá el, a ver que hacen a partir de mayo. Que desastre, y los palmeros haciendo de las suyas.
Duda - 08/02/2019
¿Eso significa que vuelve el PP?
D'abans - 08/02/2019
Iván tú tamé tindrás que buscar empleabilitat. No?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal