Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
lunes, 11 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira sol·licita una subvenció d’1.500.000 euros per la contractació de 136 persones

I per formar 250 persones aturades


._000589
 ._000588

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’agència municipal IDEA, ha sol·licitat un total de 1.500.000 euros de subvenció a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a impartir dos Plans Formatius dins del Programa de Formació Professional per a l’Ocupació 2019, que beneficiaran a 250 persones aturades, que podran formar-se en especialitats d’atenció sòciosanitària, activitat de gestió administrativa, operacions bàsiques de cuina, anglès.

A més a més, també s’han sol·licitat tres tallers d’ocupació amb contractes de formació, que beneficiarien 60 persones (en les branques de construcció, medi ambient i administratiu). Cal dir igualment, la contractació de 76 persones aturades, durant tres mesos, dins del programa EMCORA de la Generalitat Valenciana. Les persones beneficiàries d’aquests programes han d’estar inscrites al SERVEF i estaran destinades al suport de distints departaments.


Javier Palomares, luthier de viento - Reparación, afinación y repuestos de instrumentos de viento y metal.  ._000544


Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “Des de l’Ajuntament ja hem ficat en funcionament diversos cursos de formació, per tal de dotar a les persones aturades de més recursos en l’àmbit laboral i hem situat com a prioritat l'ocupació i la formació per a les persones aturades. Gràcies a la tasca de les treballadores i treballadors d'IDEA i la major dotació de recursos municipals hem pogut optar a més oportunitats per a les persones que busquen un treball. No obstant, tractarem de dotar de més mitjans per tal de poder aplegar a molta més gent necessitada de treball en la nostra ciutat”. 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal