Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 14 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira continua millorant els carrers de la ciutat amb el pla d’accessibilitat

Les últimes actuacions s'han realitzat al carrer Dr. Fleming amb l'encreuament del carrer Carlet rebaixant les voreres


 
._000606 

Facilitar l’accessibilitat en els carrers de la ciutat, millora enormement el transitar dels vianants. Sens dubte este és un dels objectius que està acomplint-se des de la Regidoria de Gestió Urbanística posat en marxa a l’any 2016 dins del pla d’accessibilitat al medi urbanístic, vies i espais públics.

Les últimes actuacions de millora es realitzen al carrer Dr. Fleming, amb l'encreuament del carrer Carlet, portant-se a terme obres de rebaix de voreres als encreuaments i afavorir així l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda.


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532 


Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, ha manifestat al respecte: “Estes obres tenen com a propòsit facilitar els desplaçaments als ciutadans i ciutadanes, pels carrers de la nostra ciutat, com a vianants però sobretot fer més còmoda la vida a les persones amb mobilitat reduïda, tant de caràcter físic com visual, per la qual cosa estem introduint diferents elements tàctils en estes zones, per tal d’entendre millor l’entorn. Cal recordar que Alzira té més de 600 ciutadans/es amb dificultats per a desplaçar-se, i continuarem treballant per aconseguir una ciutat accessible, còmoda i actual, eliminant obstacles i obrint espais, perquè davant de tot estan les persones”.

Dins de les diferents actuacions que es porten a terme dins d’este pla d’accessibilitat a la ciutat d’Alzira, s’inclou la millora i rebaix de voreres i encreuaments de carrers, zones i passos de vianants o reparació de paviment.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

._000520  

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

josep - 14/02/2019
Nunca había sentido algo tan grande
Y me vuelvio loco el ecucharlo
Tú me lo dijites el arreglo de la calle
Ya lo tengo todo, pero
¿la calle San Jaime pa' cuándo? (Yeah, yeah)
¿la calle San Jaime pa' cuándo?
¿la calle San Jaime pa' cuándo? (Yeah, yeah)
¿la calle San Jaime pa' cuándo?
Pere - 15/02/2019
Hi han encara molts carrers que falta adequar. Almenys aquesta coalicio está arreglantlos poc a poc. La veritat es que es veu moviment als carrers. Hi han aumentat zones peatonals que tanta falta fan. Podría proposar alguns carrers a millorar tambe. Al final cada u es fixa mes per on viu. Per la zona on visc ara. Per exemple carrer Mossen Grau. “Carreteros”. Resulta de vegades perillos per tindre que caminar per mig del carrer al tindre les voreres tan estretes i en mal estat. Ademes solen colocar a l’encreuament amb Reis Catolics un contenidor de fem que fa perrillos el transit tant per als vehicles com per als viandants. Per a mi el ideal sería pestonalitzar el carrer. I nomes donar acces a veins amb plaça d’aparcament. O ve intentar fer voreres mês amples i canviar el contenidor de fem de lloc.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal