Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Ponents i economistes de rellevància seran protagonistes de la XI edició de la Setmana de l'Economia d'Alzira

El conferenciant motivacional Luis Galindo serà l'encarregat d'iniciar les jornades el pròxim dilluns, a partir de les 11:30 hores, en la Casa de la Cultura


._000592
._000585

L'Ajuntament d'Alzira i l'Associació empresarial Alzira celebren del 18 al febrer de 2019  la XI edició de la Setmana de l'Economia d'Alzira, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura.
En aquesta edició trobem sessions dividides entre ponències, taules redones, intervenció de mentors, etc… on trobaràs la dosi de motivació, creativitat i humor que necessites per al teu desenvolupament professional, enriquint el teu projecte amb la innovació i la diferenciació que aporten les ponències de reconegut prestigi.
El conferenciant motivacional Luis Galindo serà l'encarregat d'iniciar les jornades amb la seua conferència «Construint un futur il·lusionant». Rector de la Universitat HAC de Nova York i considerat un dels millors oradors d'Espanya, aprofundirà en el món de la psicologia positiva en el lideratge. A més, el catedràtic d'Economia Aplicada Francesc Hernández ens parlarà d'«Economia circular i gestió de l'aigua a Alzira».

Economistes de renom com Eduardo Garzón i Gonzalo Bernardos, o el conferenciant motivacional Luis Galindo, impartiran ponències que giraran al voltant de l’ocupació, l’emprenedoria i les noves tecnologies.
Ja en edicions anteriors, la Setmana de l'Economia d'Alzira ha continuat amb l'exigència marcada des dels seus inicis, mantenint el seu nivell d'exigència i compromís amb la ciutadania al llarg de tots aquests anys, sent prova d'això, les ments i personalitats més brillants que han intervingut en l'espai dedicat a l'economia a Alzira, destacant entre molts altres a Manuel Pimentel, exministre de Treball; Jordi Sevilla, exministre d'Administracions Públiques; Antonio Gutiérrez, exsecretari general de CCOO i José Carlos Díez, professor d'economia per la Universitat d'Alcalá. 
Un dels objectius que es persegueixen amb la celebració d'aquestes jornades és, oferir a l'empresariat i a la ciutadania en general, un espai de reflexió econòmic i social sobre qüestions de transcendència en aquests sectors, amb l'ànim de trobar solucions als reptes que ens planteja l'economia i la societat del segle XXI.

IDEA 

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

  

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpleoEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal