Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 19 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira adequarà l’espai per tal de visibilitzar l’arc medieval descobert al carrer Chulvi

"Serà un accés a esta zona del carrer Chulvi per tal de facilitar les visites al públic"


.-000004 

Després d’estudiar les diverses troballes descobertes a l’atzucac del carrer Chulvi situat a la Vila d’Alzira, i davant la importància de l’arc medieval que es va trobar, entre altres objectes, la Regidoria de Gestió Urbanística va estudiar la possibilitat de condicionar l’espai. Serà un accés a esta zona del carrer Chulvi per tal de facilitar les visites al públic i fer visible eixa nova part de la història que forma part d’Alzira, una volta estiguen finalitzades les obres de restauració i enderroc de les cases en estat de ruïna. Tasques per les quals es van descobrir estes joies morunes.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Alzira és una ciutat amb molta història que encara estem descobrint, i mostra d’això són les últimes troballes que hem descobert al carrer Chulvi, carrer que limita amb Santa Caterina, al barri de la Vila. Una de les mostres és una peça de vidre amb traces daurades, que sembla el coll d’un recipient estret (flascó) i que els experts ens diuen que pot ser dels segles XV i XVI, i l’arc medieval, que a hores d’ara està restaurant-se. Mostres a les que encara se’ls han de realitzar unes cates per tal de determinar la data a què pertanyen.

A més, també ha assegurat que ja han disposat un pressupost per tal de realitzar les proves oportunes de la cata en els elements descoberts, així com també que es portaran a terme les obres de condicionament de l’espai d’accés a l’arc de l’atzucac perquè des del carrer Chulvi, i a través d’una finestra, es puga vore este antic carrer. El regidor també ha assegurat que posteriorment es podran realitzar visites per obres a tot el recinte.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 


 

._000550  

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Vicent Pérez - 19/02/2019
Todo eso está muy bien. ¿Pero y arreglar la calle San Jaime? ¿Ni tan siquiera ahora vísperas de elecciones cumplirá su promesa este fotográfico concejal?
David - 19/02/2019
Sr. Fernando Pascual... es precís que isca en totes les fotos? No sap posar-se la medalleta d'una altra forma?
josep - 20/02/2019
Nunca había sentido algo tan grande
Y me vuelvio loco el ecucharlo
Tú me lo dijites el arreglo de la calle
Ya lo tengo todo, pero
¿la calle San Jaime pa' cuándo? (Yeah, yeah)
¿la calle San Jaime pa' cuándo?
¿la calle San Jaime pa' cuándo? (Yeah, yeah)
¿la calle San Jaime pa' cuándo?
asquea2 - 20/02/2019
josep, inténtalo cambiando el nombre de la calle por Sant Jaume (pronúnciese Jauma), en vez de reguetón cantas sardanas y en vez de manifestaciones montas castellets; con eso y esparciendo agua bendita de la abadía de Montserrat, tienes más opciones de que te hagan caso.

¡Que haya suerte!
Xe que bo - 20/02/2019
Vell asquetzat una vegada més demostra que a on no hi ha no és pot treure, Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya Catalunya és tot el que tens al cap
asquea2 - 21/02/2019
Josep, en el caso de que vayas a Montserrat a por el agua bendita, ve con mucho cuidado y con la espalda pegada a la pared, que últimamente los monjes andan revueltos .
Indisnado - 21/02/2019
El tio de la foto hasta el último momento.
Le gusta más salir en la foto que un caramelo a un niño. Disfrútalo Pascual, mientras dure.
Y reeditar el toque de queda en fallas, más que nada para que la gente no olvide quienes son los que nos gobiernan.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal