Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9

 Nombrosos alzirenys i entitats demanen oficialment a l'alcalde que un monument perpetue la figura de Luis Suñer

Diego Gómez ha avançat que es treballa en la redacció d'un conte que relate la història de Luis Suñer i que part del carrer Gandia passarà a anomenar-se carrer Avidesa


 
 
 ._000500
 

L'alcalde de la ciutat Diego Gómez ha rebut al consell de redacció de la revista ALGEZIRA XÚCAR, que li ha fet lliurament de la recollida de signatures que sol·liciten que s'instal·le a la nostra ciutat un monument a l'insigne industrial i mecenes Luis Suñer Sanchis.

La presentació, el passat 25 de gener, del número 2 de la revista ALGEZIRA XÚCAR va servir per a donar a conéixer de manera oficial la petició de perpetuar amb un monument la memòria de l'industrial Luis Suñer, l'alzireny més destacat del segle XX. L'entrega s'ha realitzat al Saló Noble de l'Ajuntament d'Alzira després d'unes paraules de Aureliano J. Lairón Pla, director de la publicació i del mateix alcalde Diego Gómez. Alfonso Rovira ha sigut l'encarregat de fer l'entrega del llibre que conté les firmes arreplegades pels membres de la revista i on figuren les signatures de la major part de les associacions locals, empreses i persones que han volgut fer palés el seu desig d'homenatjar a l'empresari i mecenes local.

S'ha suggerit com un enclavament adequat el terreny, que pot arribar a ser municipal, situat en la clausurada gasolinera de l'Avinguda Luis Suñer. Però l'alcalde ha manifestat als nombrosos presents que el més urgent és modificar la qualificació dels terrenys d'esta avinguda per a què cap altra empresa puga instal·lar de nou una gasolinera.

A més, l'alcalde ha avançat que s'està treballant en l'elaboració d'un conte didàctic que relate la història del gran empresari per a mostrar tot allò que va fer per la ciutat, i des del departament de toponímia s'està ultimant que la part que enfrontava en l'antiga empresa, en l'actual carrer Gandia, passe a denominar-se carrer Avidesa.

Aureliano J. Lairón Pla, director de la publicació i cronista oficial de la ciutat, ha declarat a El Seis Doble que “Alzira, com a ciutat, ha d'estar a l'altura d'algú com a ‘Don Luis’, un emprenedor i un mecenes que va generar riquesa i prestigi a la nostra població. És de justícia que no es perda la memòria d'este home”.

E6D

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 20/02/2019
Sigo pensando que el merecido monumento a D. Luis Suñer debería ser sufragado por todos aquellos ciudadanos que deseen conservar su memoria en reconocimiento a su labor empresarial y filantrópica, ya que considero que ningún grupo político municipal ni ningún equipo de gobierno debería de arrogarse la construcción del citado monumento.
Hubiese bastado con que esos 1.800 firmantes hubiesen aportado 50 € cada uno para tener el suficiente dinero para construir un monumento digno y sin participación política que pudiese ser malinterpretada.

saludos.
Xe que bo - 20/02/2019
Viejo se té ha oblidat les pastilles del trellat? està polítizat i veus fantasmes i crec que és prou major per dir tantes bobades, comprat una revista de passatemps i estarà més tranquil
viejo - 20/02/2019
xe que bo, no em sigues borinot, si no t'agrada el que escric, no em lliggues.

Xe que bo - 20/02/2019
Viejo això de "lliggues" això quin idioma és? Vostè tot el que diu es fake news, hala a veure 13tv
Diego - 20/02/2019
Que le pregunten a Fernando Pascual, el trabajó en la antigua Avidesa.
viejo - 21/02/2019
Mira borinot.
Lliggues: segona persona del singular del present de subjuntiu del verp llegir. "Verps valencians". RACV.
Lliggues, també és valencià.
Xavi - 21/02/2019
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal