Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar

Visita d'ADISPAC
Ver imágenes de esta noticia
1

 Comencen les visites guiades, per a escolars, a la planta de tractament de residus de Guadassuar

Amb les visites guiades es mostra quin és el procés final del fem que es diposita a cada contenidor


 ._000496 
.
.-000049

Hui dimecres, 20 de febrer, el Centre ADISPAC ha iniciat les visites guiades gratuïtes a la planta de tractament de residus de Guadassuar. Unes visites organitzades des de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira en col·laboració amb el Consorci Ribera-Valldigna, per a tots els centres educatius de la nostra ciutat i la comarca amb l’objectiu d’informar, tant el professorat com l’alumnat, que una de les principals tasques a tindre en compte és el reciclatge en origen.

Esta és una altra de les activitats que posa en marxa la Regidoria de Gestió Urbanística per tal de donar més intensitat a les diverses campanyes informatives i de conscienciació, que ha desenvolupat en els últims anys, respecte al reciclatge de residus i els seus avantatges. Amb les visites guiades es mostra quin és el procés final del fem que es diposita a cada contenidor que estan ubicats als carrers de la ciutat, com també prendre consciència dels problemes que està ocasionant abocar el fem a la bossa sense separar els diferents elements en origen.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira i vicepresident del Consorci Ribera-Valldigna, ha declarat: “L’objectiu d’estes visites és que els xiquets i xiquetes coneguen de primera mà quina és la tasca que es realitza en estes instal·lacions, com també veuran com diferents residus es poden convertir en nous recursos, com per exemple la matèria orgànica en compost. Però també hem de mostrar-los per què és important separar i reciclar des de casa”. 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

._000581

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal