Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 21 de mayo de 2010
Clic en la foto para ampliar

L’alzireny Alex Gadea, profeta en la seua terra
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

 L'Alqueria Blanca ompli el Gran Teatre d’Alzira amb seguidors de la sèrie de Canal 9

L'actor alzireny, Alex Gadea, fou l'estrela de la nit


El Gran Teatre va ser l'escenari del darrer capitol de la serie L'Alqueria Blanca que es va preestrenar ahir per la nit a Alzira davant varios centenars d'espectadors, entre els que es trobaven l'alcaldessa Elena Bastidas i varios regidors.

L'expectació era màxima, d'una part per saber com s'acomiadaven els reconeguts personatges d'esta temporada i d'altra per estar al costat de tres dels actors de la popular sèrie.

L'actor alzireny, Alex Gadea (Diego), fou el més solicitat per fotografiar-se amb ell, pero també van rebre l'aplaudiment i el calor de la gent les seus companyes, Lola Moltó (Dora) i Iris Lezcano (Ana).

Al final de la sesió, Alex, va resumir perfectament el que voran els seguidors de la serie el pròxim diumenge; "es un capitol molt intens, de molta emoció, també d'un bon equilibri en la trama més còmica, amb Don Miquel, Tonet i Ferri, es tract d'un capitol de final de temporada amb una qualitat molt bona".

Pero el d'Alzira no s'oblidà de mostrar el seu agraïment al seu entregat públic, "estic alucinant de l'acollida de la gent, de l'estima i del seu afecte, el teatre ha estat plé i continua demostrant, dia a dia, que son seguidors de l'Alqueria Blanca i dels seus personatges".

Lola Moltó, una veterana actriu de Carlet, a preguntes de la gent respecte a la próxima temporada, tan sols manifestà, " hi hauran moltes emocions i passaran coses increibles, no puc dir quasi res, pero puc garantir que els espectadors s'ho passaran la mar de bé".

La Dora de l'Alqueria Blanca avançà que el próxim 8 de juliol actuarà, ara en viu, al Gran Teatre d'Alzira.

Per la seua part, Iris Lezcano, que es passà tot el capitol intentant parir, reconegué que la pròxima temporada "faré patir a molta gent, jo ho sé, i esperem que que tot eixca molt bé". 

Així, més de 700 persones gaudiren, ahir, del privilegi que suposa ser els primers en conèixer com acaben la temporada els Falcó i els Pedreguer en el menut poble alacantí i a més de tindre al seu costat tres dels populars personatges d'esta exitosa sèrie de Canal 9.

Xavier Espanya

 


 

 


.-000018


 

 
.-000002


 

 .-000014  .-000012   .-000016  .-000013 


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasXavier Espanya
CulturaCine
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

plja - 21/05/2010
Enhorabona sobretot a Alex, que és molt bon actor i molt bona persona.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal