Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 27 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira cancel·la i arxiva el PAI del Ràfol

Es tracta d’una zona d’alt risc d’inundabilitat


 ._000551
 
 ._000557

L’Ajuntament d’Alzira té previst aprovar demà en el ple ordinari la cancel·lació i l’arxivament del PAI de la Unitat d’Execució de la partida del Ràfol, situada al costat del riu Xúquer on una mercantil pretenia urbanitzar 500.000 metres quadrats per alternar un camp de golf de 9 forats amb una zona comercial i que va ser aprovat per anteriors governs municipals del PP i PSI. Una de les raons per rebutjar este PAI és la manca de rectificació d’informes, reiterats, per part de la mercantil que bàsicament es basa en l’alt ris d’inundació d’esta zona. Després de l’última revisió del PGOU, les zones que queden per a creiximent urbà d’Alzira són Tullell i el Torrejó, a banda del PAI de la Barraca, que ja estaven en l’anterior versió del Pla. “S’ha demostrat que tots aquells PAI que havia enllestit el PP no eren necessaris, més el del Ràfol que està qualificat amb un alt risc d’inudació”, ha assenyalat la regidora d’Urbanisme, Sara Garés. “Nosaltres apostem per un creiximent sostenible i amable de la ciutat, una ciutat que volem més verda i encarada per a les persones. La política del PP quan governava era fer una ciutat per a 80.000 persones i que a nosaltres ens pareix una barbaritat”, ha recalcat Garés. 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 .-000006

.-000342 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

SALVA - 28/02/2019
Otro de los grandes proyectos del PP que desaparecen del mapa. Menudos ilusionistas y vendedores de humo están hechos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal