Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 28 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 1.291 ciutadans del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo, tindran aigua potable de qualitat, i sense nitrats, com la resta d’alzirenys

La xarxa d’aigua potable de Aguas San Bernardo passarà a ser restaurada per l’empresa concessionària de l’Ajuntament, Aguas de Valencia


 
._000590
 

L’Ajuntament d’Alzira acaba d’aprovar, al plenari ordinari corresponent al mes de febrer, l’acord amb Aguas San Bernardo que determina que finalitza la seua gestió de servei d’aigua potable a les zones del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo, com també que la seua xarxa d’aigua potable passarà a ser restaurada per l’empresa concessionària de l’Ajuntament d’Alzira, Aguas de Valencia, per tal de portar a terme les obres pertinents a la xarxa existent en les esmentades urbanitzacions i disseminats i connectar així amb els dipòsits municipals, per tal que el veïnat tinga aigua potable de qualitat, sense nitrats, com la resta de ciutadans i ciutadanes d’Alzira.

Per la qual cosa, i també amb l’aprovació de l’Ajuntament d’Alzira al plenari que hui s’ha celebrat, s’ha procedit a l’ampliació del contracte de col•laboració amb Aguas de Valencia, que inclou la gestió i explotació del servei d’aigua potable i clavegueram de les 615 vivendes adscrites a les urbanitzacions dels sectors del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo.


Montajes Cebis - Diseño, montaje y suministro de cuadros eléctricos para el control de procesos industriales y fabricación de maquinaria de todos los sectores.   ._000543


Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Este Ajuntament ha donat un altre pas endavant per tal de millorar la qualitat de vida dels alzirenys i alzirenyes, aconseguint una aigua de qualitat, sense nitrats i a hores d’ara, ja podem dir que els veïns i veïnes del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo, també tindran aigua potable sense nitrats. Amb les obres pertinents de connexió a la xarxa de clavegueram, tots els usuaris tindran aigua potable a les seues aixetes, aigua que a hores d’ara és la més saludable de la història a la ciutat d’Alzira. Este és un pas més cap a la millora i comoditat del conjunt de la nostra ciutat”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

                            
                 .-000166                                                     ._000506                                        ._000568                   



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

SALVA - 04/03/2019
Cuando salió la primera noticia sobre la negociación del Ayuntamiento con Aguas de San Bernardo y el acuerdo alcanzado, ya expresé mi satisfacción por ello, a pesar de que podía tener un coste elevado para el Ayuntamiento, ya que para un servidor es más importante la solución del problema del agua potable a dichas urbanizaciones, que su coste. Pero ahora, teneniendo conocimiento del contanido del acuerdo y de la Adenda a firmar con Aguas de Valencia, en la cual al Ayuntamiento la solución definitiva de este grave problema no le va a costar ni un solo euro, si cabe, todavía mi satisfacción es mucho mayor y felicito al gobierno municipal por este logro tan importante. Gracias

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal