Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 28 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira exigix al Govern central que prioritze les inversions en la millora de la línia de rodalia

Tots els partits representats a l’Ajuntament voten per unanimitat esta reivindicació dels 40.000 usuaris diaris i lamenten el deteriorament del servei


.-000466

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat, per unanimitat, en el darrer ple ordinari una moció conjunta en què exigix al Ministeri de Foment que prioritze la inversió en la millora de les línies de rodalia C2 per a destinar més recursos a personal, infraestructures i manteniment.

La línia C2 de rodalia de Renfe València, que passa per Alzira, patix un greu deteriorament. Un servei de transport de viatgers que, segons les dades de la mateixa empresa, utilitzen diàriament unes 40.000 persones en el conjunt de les 6 línies de la xarxa. El que havia sigut un mitjà de transport públic col·lectiu que en un temps s’havia considerat imprescindible, eficient i de prestigi, fa temps que ha deixat de ser-ho.

Des de fa uns dos anys és estrany el dia que les persones usuàries no patixen retards, cancel·lacions o supressió d’unitats en hores punta.

Una de les queixes més importants dels usuaris és que a primera hora del matí d’un dia laboral o en altres hores punta, és quan s’arriba a l’Estació del Nord, hi ha aglomeracions, viatgers que baixen, viatgers que esperen a pujar, evidentment enfadats pels retards en l’hora estipulada d’arribada o en la d’eixida, cues immenses per a tornar a validar el bitllet, cancel·ladores que no funcionen (amb la qual cosa s’ha d’invertir més temps fins que algú soluciona la incidència), etc.

Una altra petició dels partits de l’Ajuntament és que es faça una reducció general en els preus de tots els títols de transport; que retorne la bonificació als bitllets d’anada i tornada; que els abonaments de 10 viatges tinguen una vigència anual en lloc de mensual i que s’oferisquen altres modalitats de bitllet destinats a les persones que fan ús del transport ferroviari en els seus desplaçaments als llocs de treball o estudi.

“Els usuaris paguen els seus bitllets o abonaments, que no són gens barats, i a canvi Renfe/Adif oferix un servei de rodalia a València dolentíssim”, segons la moció aprovada.

Segons ha manifestat l’alcalde, Diego Gómez, “la ciutadania d’Alzira necessita que Renfe/Adif oferisca un servei de transport de rodalia de qualitat, puntual, confortable, sostenible i segur. Perquè un bon servei de transport ferroviari de rodalia ajudarà a respectar el medi ambient i a contribuir al benestar de les persones”. 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 


 

._000598 

 

._000599

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad PolíticaPlenos del Ayuntamiento

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal