Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
sábado, 2 de marzo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  L’Ajuntament d’Alzira posa en valor la incorporació de les assemblees ciutadanes

I fa balanç dels seus quatre anys


._000615 
._000616

Amb la celebració el proper dilluns 4 de març de l’última assemblea ciutadana que tanca este exercici (legislatura), des de la Regidoria de Participació Ciutadana es fa balanç de les assemblees que nasqueren amb el ferm propòsit de fer partícip la ciutadania, acostar l’Ajuntament als veïns i veïnes per tal que pogueren transmetre les seues inquietuds de més a prop i fer-se escoltar. Inma Onrubia, regidora responsable de l’àrea, va participar activament en la modificació de la Carta de Participació Ciutadana, en què es van incloure la celebració d’assemblees ciutadanes, que s’iniciaren a l’octubre de 2015 i se celebraven una hora abans de cada sessió plenària i, posteriorment, al 2017, passaren a ser itinerants, és a dir, van visitar diversos barris de la ciutat, amb la qual cosa s’acostava més encara l’Ajuntament al veïnat. Dins dels objectius marcats amb la celebració de les assemblees ciutadanes està ser plurals, transparents i participatius. “Els veïns i veïnes d'Alzira deuen ser una part activa del treball que es realitza en la ciutat, des de la presa de decisions fins a poder aportar idees, suggeriments i projectes que ajuden a revitalitzar i fer més agradable la convivència i el dia a dia a Alzira”, així ho manifestava Inmaculada Onrubia.

Han sigut molts i diversos el temes i qüestions que s’han tractat en les nombroses assemblees celebrades, però cal destacar les relacionades amb la Policia Local, seguit del Departament de Gestió Urbanística i Serveis Públics, Medi Ambient, Projectes i Infraestructures, Educació, Festes, Esports, Sanitat i Intervenció en menor escala. Respecte a la participació i les consultes, s’observa un augment gradual anual, en el qual s’han fet consultes de qüestions sempre relacionades amb la millora de la ciutat i la seua convivència, com el condicionament de carrers, la seguretat, les línies del bus urbà, la celebració de festes, el civisme i bon comportament del veïnat als parcs i jardins, entre altres aspectes als quals s’ha donat resposta. La regidora, Inma Onrubia, conclou dient: “A hores d’ara, i fent balanç dels quasi quatre anys d’assemblees ciutadanes, hem de mostrar la nostra satisfacció per la resposta de la ciutadania en cadascun dels barris que hem visitat, pel respecte i la tolerància que han demostrat i per la seua implicació i preocupació cap a la nostra ciutat. També hem de recordar que, per donar amplitud i diversitat, en totes les AACC hem comptat amb l’assistència d’un intèrpret de llenguatge de signes. Gràcies a tots els que d’una manera o altra haveu contribuït a la celebració i compliment de les assemblees ciutadanes”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal