Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 24 de mayo de 2010
Clic en la foto para ampliar

Joan Pons amb La casa de gel, Premi de Novel•la Ciutat d’Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Miguel Ángel Signes Lapeña és el guanyador del llibre “La casa de gel”, signat per l’autor Joan Pons

És un estudiant universitari d’Alzira al qui aconpanyarem el pròxim dijous a les instalacions que té Bromera a Alzira per a fer-li entrega del llibre


L’autor de La casa de gel, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, va estar a finals d’abril a la nostra ciutat per presentar l’obra.

Es tracta d’una original història d’amor que ja ha captivat milers de lectors: la història de Simó Vallès -qui s’autodenomina l’home més lleig del món i viu en una metafòrica casa de gel- amb una peixatera seductora anomenada Eulàlia.

Perquè puguereu acostar-vos a aquesta encisadora novel·la, l’autor va signar per a El Seis Doble un dels exemplars destinat a qui contestara correctament a la següent pregunta: quin canvi físic en el pare del protagonista de La casa de gel desperta la curiositat del protagonista?

Els nostres usuaris han participat estos dies, segons hem anat informant. Tan sols  tenien que llegir els fragments disponibles en l’espai dedicat a l’obra en la web de Bromera i enviar les respostes al nostre correu electrònic [email protected].

El guanayador ha sigut Miguel Ángel Signes Lapeña, un estudiant universitari d’Alzira al qui aconpanyarem el pròxim dijous a les instalacions que té Bromera a Alzira per a fer-li entrega del llibre. Vos informarem al respecte.

La contestació de Miguel Ángel va ser la següent: “La resposta és la canície, i apareix al següent fragment: "Un dia s’havia despertat i la rossor dels seus cabells havia desaparegut substituïda per la blancor glacial. Mai no m’havia contat l’aparició d’aquella misteriosa canície sobtada, era el secret que ens separava. Tot plegat, però, li donava un aire tintat de caçador tàrtar sempre a l’aguait”.

Res més ens queda que donar les gràcies a tots els participants, així com als altres cinc usuaris que van donar amb la resposta correcta i que van ser: Isabel Garés Ramón, Pedro Benedito Carrió, Tània Vidal Carcelén, Pilar Vinent Barceló i Conxa Rovira Serna.

 


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
Noticias ComercialesProductos, reseñas...
Redacción

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal