Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
martes, 12 de marzo de 2019
1

L'Alzira Futbol Sala no falla a Calatayud (0-8)

Els de Braulio Correal continuen líders de la classificació amb 49 punts, mantenen la distància de 7 punts respecte al segon

._000624

._000591

L'Alzira Futbol Sala continua intractable en el grup II de la Segona Divisió B de Futbol Sala. Els de la Ribera Alta es varen imposar al Peña La Unión Calatayud aquest cap de setmana amb un contudent marcador de 0 gols a 8. Els gols de Rafa Ara, en tres ocasions, Pau Bellés, Xusi, Molo i Xavi López varen permetre al Nítida sumar una nova victoria i continuar líder amb la distància de set punts.

El partit va estar vibrant durant gran part dels seus minuts. L'Alzira Futbol Sala tenia molt clares les seues intencions i així les va deixar veure des de l’inici. El primer bloc va estar marcat per una gran quantitat d’ocasions per als dos bàndols que no varen trobar la xarxa. Fins al minut 10, quan Rafa Ara va creuar un baló des de l’esquerra que suposava el 0-1. Pocs segons després, Pau Bellés va signar la segona diana després d’enviar a gol un baló de Rafa.

El partit va córrer de la mateixa manera. Els locals volent buscar porteria i acurtar distàncies, però sense massa fortuna. Els pals evitaren el gol dels ‘taronja’ en diverses ocasions. En l’últim minut de la primera meitat, l'Alzira Futbol Sala va augmentar el marcador fins al 0-4 gràcies a Rafa Ara i a Xusi.

En la represa, Molo va anul·lar qualsevol mena de reacció local en fer el cinqué gol dels visitants. Un ambiciós Alzira Futbol Sala continuava buscant porteria, i va acabar debilitant al rival lentament. Carlos Carreras pujava el sisé, Xavi López, amb un espectacular xut de falta, el seté i Rafa Ara signava el triplet des dels 10 metres per a deixar el 0 a 8 definitiu.

L'Alzira Futbol Sala continua líder del seu grup de 2a B amb 49 punts, set més que el segon classificat. El pròxim dissabte, el dia de ‘La Plantà’, l'Alzira Futbol Sala rebrà en el Palau d’Esports al Zierbena a partir de les 17 hores.