Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de marzo de 2019
Clic en la foto para ampliar

Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d'Alzira fa un balanç positiu de les Falles i resalta la qualitat i interacció dels monuments

Diego Gómez: “Cal estudiar la possibilitat de crear grups de neteja en cada comissió recolzats per l’Ajuntament per reduir la brutícia”


 ._000496 
.
.-000049

La Setmana de les Falles d'Alzira del 2019 ha finalitzat amb la cremà dels monuments, unes falles que han estat marcades per la “gran participació i que podem assegurar que han sigut les millors de l’última dècada”, segons ha explicat l’alcalde, Diego Gómez. Els carrers de la nostra ciutat han registrat un continu anar i vindre de vianants per tal de visitar els monuments fallers disseminats per tot l'entramat urbà.

L’alcalde ha destacat les grans concentracions de gent en actes com les mascletaes, l’ofrena, el concurs del pasdoble o l’entrega de premis.

A més, Gómez ha recalcat “el gran esforç que han fet les comissions, sobretot de la secció d’especial o primera i el treball de diferenciació, interacció i exclusivitat com les comissions de Les Bases, Sant Joan o L’Alquenència, amb una sensibilitat cap a la sostenibilitat o la inclusió”.

D’altra banda, la primera autoritat ha tornat a recalcar “la diferenciació entre les falles d’Alzira i les de València o altres pobles per la nostra forma de tracte entre fallers, veïns i visitants. Som un exemple de familiaritat”.

Però Diego Gómez ha insistit que cal millorar en aspectes com la neteja i el civisme. “Una proposta a estudiar seria crear uns grups de neteja de les falles amb el suport de l’Ajuntament perquè la ciutat estiga més neta, sense oblidar que el Consistori estarà vigilant amb possibles sancions a accions incíviques”. De totes formes, l’alcalde ha lloat “la gran tasca que han fet les brigades de neteja i arreplegada de les deixalles de la cremà”.

L’alcalde també vol fer una crida a fer uns monuments “més sostenibles amb la utilització de materials menys contaminants”.

Per últim, Diego Gómez ha fet una crida a la Junta Local Fallera perquè en el seu pressupost “consigne des del principi de l’any faller la dotació tancada per a les mascletaes, ja que són els esdeveniments que més gent aglutinen”.

 

La Policia Local d'Alzira registra 132 serveis durant la setmana fallera

Entre els dies dissabte 16 i dimarts 19 de març, la Policia Local ha realitzat 132 serveis en relació a les festes falleres a part dels dispositius propis d'aquests dies.

El trànsit amb 25 actuacions, els serveis humanitaris amb 21, les molèsties amb 20 i la seguretat ciutadana amb 13 són les actuacions més rellevants.

A destacar el baix nombre d'accidents registrats, amb un total de 8. No obstant això s'han instruït diligències per 4 alcoholèmies i detecció de drogues positives.

Le regidora de Seguretat, Sara Garés, ha destacat “la gran tasca que han realitzat estos dies el cos de la Policia Local”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000596

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 20/03/2019
"Podem assegurar que han sigut les millors de l’última dècada"
A ver Gómez, ¿cómo puedes asegurar eso? ¿En qué te basas? Yo es que soy de ciencias y, claro, a mí los actos de fe no me sirven, necesito datos, necesito que demuestres lo que dices, de lo contrario no deja de ser una fantasmada.

"Una proposta a estudiar seria crear uns grups de neteja de les falles amb el suport de l’Ajuntament"
El día que les propongas eso a las fallas habrá que esconderse debajo de la mesa, como cuando ocurre un terremoto, porque el estruendo de las risas del fallerío quedará registrado en la escala Richter. Es decir, algunos van a estar pagando la cuota todo el año (aunque haya quien se queje de que no llega a fin de mes, pero pagar la falla no falta la pasta) y se van a poner a limpiar y a quitar basura de la falla durante los días de fiesta, ¿no? ¿Es eso lo que propones?

"Dotació tancada per a les mascletaes"
¿Pero no habíamos quedado que al día siguiente de San José íbais a hacer una auditoria en la JLF? ¿Ahora les dices que asignen una cantidad? No tienes vergüenza... Hazles la misma propuesta a los autónomos que crean trabajo, ¿a que no te atreves? Pero bueno, da igual la asignación que les déis a ese pozo sin fondo llamado Junta Local Fallera, ya está la emperatriz para darles lo que necesiten, que es lo mismo que decir un cheque en blanco.
D'abans - 21/03/2019
Que feia este personatge ilustre ahí? Crec que me sona? Ah! "Si o Si". M'havía confundit amb un personatge de dibuixos animats.
Diego - 21/03/2019
Para no ser creyente si que cogia bien los ramos de flores para la Virgen, todo por mantener el gran sueldazo que cobra, pero que se vaya preparando que le queda nada para salir pitando.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal