Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 10 de abril de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les Falles d'Alzira Sant Joan i Cantereries guardonades als Premis de les Lletres Falleres

Al millor contingut infantil, per a la falla Sant Joan i el millor microrrelat per a la falla Cantereries


 

 ._000614
 
 
._000598

La Falla Barri Sant Francesc d’Oliva es va erigir ahir en la guanyadora del Premi Lletres Falleres al llibret + Complet, a la Festa de les Lletres Falleres que va tindre lloc a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna i que va reunir a centenars de fallers i amants del llibret. Com a curiositat, cap falla va aconseguir més d’un guardó d’entre els 13 que s’atorgaven, fet que si havia ocorregut en les darreres edicions.

Pel que fa al premi Ortifus, el premi a la millor portada d’un llibret de falla va ser per a la comissió SelgasTovar de Xàtiva, mentre que el premi a la coherència en el llibret va anar a parar a la falla Sant Nicolau Mosquit de Gandia, guanyadora també dels premis de la Generalitat Valenciana. Pel que fa al Premi COMFET, que reconeix el millor contingut infantil, el guardó va anar a parar a la falla Sant Joan d’Alzira.

Altre dels premis que es va atorgar aquest divendres va ser el Climent Mata, que premia el disseny i la maquetació als llibrets de falla. El premi local va ser per a la falla Sant Jordi de Xàtiva mentre que el guardó a nivell autonòmic va ser per a la falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan de València. El treball guanyador del Premi Soler i Godes al millor article va ser “Enrònies que perduren”, de Ricard Balanzà per a la falla Oeste de Dénia; i el millor microrrelat va ser per a “Escacs de papallona”, de Soledad Ahulló, per a la falla Cantereries d’Alzira.


Montajes Cebis - Diseño, montaje y suministro de cuadros eléctricos para el control de procesos industriales y fabricación de maquinaria de todos los sectores.   ._000543


Pel que fa als premis vinculats a la poesia, “Confitures mètriques” de Salvador BoluferFemenia per a la falla Av. Burjassot – Joaquim Ballester i Reus de València es va emportar el premi Malva al millor poema satíric; mentre que el premi Portal de Valldigna per a la millor poesia lírica va ser per a “Mimètics”, de José Antonio Martínez Giner per a la falla Cambro de Tavernes de la Valldigna.

En referència als assajos, que guardona la Falla Mocador de Sagunt, el premi Mocador al millor treball a nivell autonòmic va ser per a Rafa Tortosa amb “Les falles i la política: entre el valencianisme i el poder. 2ª part (1962-2018)” per a la falla Plaça de Jesús de València; mentre que el premi Emili Llueca al millor assaig de la comarca del Camp de Morvedre va ser per a “Úrsola o la veu de la dona en el segle XV”, de Manuel Civera per a la falla Santa Anna de Sagunt. El Premi Bernat i Baldoví al millor sainet ha recaigut en Francisco Fernández Ruiz, amb “La conillera” per a la Falla Verge de Sales de Sueca, mentre que la millor piulada de l’any ha sigut obra de Juanjo Medina Bonilla.

Lletres Falleres

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

._000630
 
 
._000635
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal