Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 8 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 La tercera edició del Nan@fest s’enceta este dissabte

La regidora Aida Ginestar s'acomiadat emocionada dels companys i tècnics de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament


._000579
 ._000583

 ._000546
 
 

Este dissabte 11 de maig tindrà lloc al Parc de l’Alquenència d’Alzira la tercera edició del Nanofest. Un festival de música per a tota la família amb programació per a grans i menuts. 19 zones de diversió amb programació independent que inclouen concerts, tallers, zona gastronòmica i de picnic i, fins i tot, una fireta del llibre. Esta tercera edició comptarà amb l’actuació de la Pandilla de Drilo, la Factoria de Sons amb Aitana Ferrer i Marcel Macià entre d’altres. A més de tot això, tallers de batucada, ceràmica i manualitats per als més menuts. Tot pensat per a que les famílies gaudisquen d’una jornada de tots i per a tots.

Com ja es va fer l’any passat, s’ha mostrat també la motxilla del Nan@fest que estarà disponible a la botiga del festival. Els assistents podran comprar este pack que conté:motxilla, pintures, gorra, botelleta d’aigua i enguany com a novetat s’incorpora el conte El somni de Drilo, de la dissenyadora local Empargrafia.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, l’ha definit com “Una jornada on els xiquets i xiquetes són els protagonistes, en un espai ple de musica, art i jocs creat per a ells.”

Des de la Regidoria de Cultura, Aida Ginestar, s’ha mostrat orgullosa del treball fet en estos quatre anys i d’haver donat vida un espai que s’ha convertit en referència no sols a nivell local.

S’espera que el públic assistent siga nombrós, de manera que els pares i mares poden acudir al punt d’informació del festival per tal d’arreplegar una polsera identificativa per a que els xiquets i xiquetes estiguen identificats en qualsevol moment.

Ginestar, ha aprofitat la presentació del Nanofest per acomiadar-se com a regidora. S’ha mostrat emocionada i satisfeta pels projectes duts a terme, com ara el Nanofest o Art al carrer, iniciatives consolidades ja a la nostra ciutat.

L’acte ha acabat amb les primeres firmes al llibre de  signatures del NAN@FEST2019 per part de l’alcalde i la regidora. Podeu consultar tos els detalls del festival ací. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Caponata - 08/05/2019
Tu comentario contiene signos extraños, palabras irreconocibles por el diccionario interno o no tiene espacios entre palabras. El sistema te considera spam. Por favor, revisa esta posible incidencia y vuélvelo a enviar. Gracias.
Caponata - 08/05/2019
Yo no soy spam y no he puesto ningun signo raro , pero sino os combiene que se digan las verdades pues no se dicen pero el merito de ese festival tan bien es de Isabel
alziro - 08/05/2019
Como será la ortografía y la sintaxis de Caponata para que hasta el propio sistema la considere spam.
Caponata - 08/05/2019
Mi ortografia es buena con alguna falta como todo el mundo que no a podido estudiar y yo no me metido contigo para que digas eso de mi y tu ya me estas acosando con tus comentarios
alziro - 08/05/2019
Caponata, que no has podido estudiar no solo se ve por tu ortografía, sino por el contenido de tus comentarios. Ya se sabe que la ignorancia es muy atrevida. Ánimo, nunca es tarde si la dicha es buena.
Xe que bo - 08/05/2019
Alziro "capodenata" reconèixer que no ha estudiat però intenta fer algo (encara que siga bobades) ara et toca a tu reconèixer que has estudiat però no per trellat és com si no hagués passat de primer de parvulari i penses que ets sabut, la eme i l'o és mo, la t i l'o és To i tot junt per tu AMOTO
alziro - 08/05/2019
Xe que bo, mante, revisa la sintaxi i la puntuació de les teues oracions. Entre tu i caponata no en feu u sencer.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal