Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
jueves, 16 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 'Des de L’Esquerra d’Alzira volem continuar incrementant les polítiques de treball i promoció econòmica'

EU d'Alzira i ERPV s’han reunit aquest matí amb els secretaris generals de CCOO i UGT, Paco Carrascosa i Raül Roselló, per traslladar les propostes així com recollir algunes suggerències


 

 ._000667

Els candidats de L’Esquerra d’Alzira Ivan Martínez, Patrícia Martínez i Paco Gil s’han reunit aquest matí amb els secretaris generals dels sindicats CCOO i UGT, Paco Carrascosa i Raül Roselló per traslladar les propostes així com recollir algunes suggerències, i fer una valoració d’aquesta última legislatura.

Des de l’Esquerra d’Alzira (EU-ERPV) volem continuar incrementant les polítiques de formació i ocupació que ha portat a terme des de l’Ajuntament, de la mà d’EU aquesta legislatura. S’ha passat d’1.200.000 euros de pressupost per a l’Agència de Desenvolupament Econòmic IDEA a més de 5.000.000, amb més de 330 contractes de treball gestionats  en el 2018 (10% de l’atur enregistrat). Aquesta inversió pública ha estat cabdal per a fer que Alzira se situe en la segona ciutat amb menys atur de la província, després de València-ciutat.

Segons ha declarat Ivan Martínez, candidat de l’Esquerra d’Alzira a l’alcaldia: “volem continuar desenvolupant el Viatge a l’Empleabilitat entre 2019-2021, que permetrà que 150 persones a l’atur reben una beca i habilitarse en els mòduls de restauració i cuina, serveis soci-als, electromecànica i administració; un aspecte demandat pel teixit empresarial de la nostra ciutat. Per això, hem pogut habilitar el restaurant del Respirall en una Escola de Cuina i s’han fet convenis de col•laboració amb l’Institut de FP Luis Suñer. Amb un total d’inversió d’1.200.000 euros, el 50% ha sigut finançat per primera volta pel Fons Social Europeu”.

Segons ha manifestat l’alcaldable: “igualment volem posar en marxa el programa Empleaverde, que finança el Ministeri de Transició Ecològica al 50%, també per formar en l’agricultura ecològica, transformació d’aliments artesans i cuina bio, a altres 150 persones en un sector en expansió”.

Des de l’Esquerra d’Alzira volem continuar invertint en generació d’oportunitats i de treball i hem donat suport també a emprenedors/es i a l’autocupació en sectors innovadors, oferint espais al Mercat de la Vila i d’Abastos, propiciant un viver d’empreses (amb el coworking o treball col•laboratiu), hem atorgat més de 200 ajudes a nous negocis en la nostra ciutat i propiciat la formació de centenars d’autònoms.  Creiem en un altre model de ciutat, que hi ha alternati-ves i potencial per formar en sectors agrícoles, mediambientals, innova-dors i que aposten per l’I+D+I.

L’Esquerra d’Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alziro - 16/05/2019
Traducció del mensage d'estos comunistes: "Yo convide, pagues tu".
Chincheta - 17/05/2019
Estos cantan los 3 a coro :
Ahora que vamos despacio
Ahora que vamos despacio
Vamos a contar mentiras, tralará
Vamos a contar mentiras, tralará
Vamos a contar mentiras

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal