Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 20 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar

L'Esquerra d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

  L’Esquerra d’Alzira proposa seguir defensant els drets dels animals

La coalició ha mantés una reunió amb l’associació La Cua ja que és important seguir treballant i posar més recursos per la defensa dels animals


 ._000667
La coalició ha mantés una reunió amb l’associació La Cua ja que és important seguir treballant i posar més recursos per la defensa dels animals, “és necessari ficar més mitjans educatius, legals i estructurals perquè encara queda feina per fer ja que la declaració significa un compromís de la nostra ciutat per no consentir que es produïsquen abusos o maltractaments d’animals, però també que es posaran totes les mesures necessàries per a facilitar la convivència entre persones i animals domèstics”, explica els candidat. “Anem a seguir reivindicant el refugi temporal d’acollida d’animals, una reclamació que no sols és nostra sinó també de l’associació La Cua. Alzira necessita un lloc en condicions per poder atendre aquesta problemàtica, també és necessari crear una unitat especialitzada en la policia i serveis d’atenció als animals, així com redactar ordenances més estrictes”, diu Martínez.

«Estem satisfets d’haver proposat i aprovat que Alzira siga declarada ciutat amiga dels animals amb el que ja no hi ha espectacles que incloga animals, però encara queden coses per fer, com és el sacrifi zero per a què s’incloga en la Llei 4/1994 de 8 de juliol de la Generalitat Valenciana la prohibició de sacrificar els animals en els centres d’acollida», segueix Martínez.

Per a poder desenvolupar totes aquestes propostes seria necessari la creació del departament de protecció d’animals dins de la regidoria de medi ambient des d’on es puguen coordinar totes aquestes accions. «Així mateixa la idea és seguir adaptant més parcs per als gossos, així com dotar d’un pressupost suficient per esterilitzar les colònies dels gats», conclou l’alcaldable.

L’Esquerra d’Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 
 
 ._000557
._000630
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rosa Maria de Dios - 20/05/2019
No comprendo con 5 años gobernado dentro del ayuntamiento y no han movido ni un dedo por hacerlo y ahora para que se les vote prometiendo. ¿Por qué mienten? ¿por que prometen y luego no cumplen? eso es engañar a las personas y eso nunca debe de hacerse. Hace años que muchos alzireños vamos diciendo que nuestros animales abandonados o perdidos necesitan un refugio, y nadie a movido un solo dedo de ningún partido para que se realice dicho proyecto, ni el PP ni el PSOE partidos fuertes gobernando lo han realizado. Prometen y no cumplen.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal