Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 21 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Entrevista a Miguel Vidal, candidat a l’alcaldia per ‘Ciutadans’
’Alzira necessita un canvi dràstic, la gestió ha sigut nefasta’

‘El problema més urgent de solucionar és el de les inundacions, es necessiten més inversions i posar ja en marxa la segona fase del canal”


._000668
Des del diari digital El Seis Doble comencem una ronda d'entrevistes amb candidats a l'alcaldia de la ciutat d'Alzira. Volem conéixer-los més de prop i saber quines propostes conformen el seu programa electoral.
Començarem amb una breu presentació del candidat o candidata a nivell personal, per a assabentar-nos dels seus estudis, el seu historial laboral i com van començar en el món de la política. Intentarem que ens confessen quines són les seues aspiracions, quins objectius volen assolir en aquestes eleccions municipals i, en cas de no aconseguir-los, quin serà el seu futur o de quina forma actuaran a l'Ajuntament.
Per a començar l'entrevista li sol·licitarem una anàlisi, un balanç del treball realitzat en la passada legislatura per l'actual equip de govern d'Alzira. Seguidament, desgranarem els quatre pilars bàsics que conformen les seues propostes electorals: economia, ocupació, serveis socials, urbanisme i també que proposen els seus partits en els àmbits de la cultura, les festes i els esports.
Arribarem quasi al final de l'entrevista amb una denúncia, que des de El Seis Doble realitzem, pel que considerem un tracte desigual amb els mitjans de comunicació locals per part del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Alzira. Volem saber quin serà l'escenari que consideren oportú respecte al tracte amb els mitjans en un futur.
Per a finalitzar, a manera de conclusió, demanem als candidats i candidates que es dirigisquen directament als nostres lectors i que els demanen el vot; que els expliquen que ofereix el seu partit i que oferiran ells com alcaldes d'Alzira.

 

El nostre següent convidat és Miguel Vidal, candidat a l'alcaldia d'Alzira per Ciutadans. És llicenciat en Ciències Polítiques i actualment treballa en Aigües de València, fa 10 anys va militar en un partit polític que va abandonar, pels “diversos casos de corrupció” i ara ha tornat al món de la política, "perquè he trobat un partit que em representa a través dels seus valors liberals".

Respecte als objectius marcats de cara a les pròximes eleccions del diumenge afirma que, "no tenim cap mena de previsió, però serem l'opció més forta per a guanyar al nacionalisme, gràcies al treball que hem estat realitzant durant aquests 4 anys, així que, passe el que passe, continuarem treballant amb tota la responsabilitat i serietat, com ho hem fet durant aquests quatre anys", afirma Vidal.

Respecte al balanç de l'última legislatura ens comenta que "hem sigut molt crítics, per a nosaltres és un mal balanç, no han complit amb moltes de les propostes que ens van presentar en l'anterior campanya. Alzira necessita un canvi dràstic, la gestió ha sigut nefasta i no s'ha fet absolutament res pel teixit industrial i empresarial de la localitat".

Proposen en el seu programa electoral "una revisió cadastral i baixada del tipus de gravamen al mínim perquè així les famílies alzirenye tinguen més recursos, també volem crear una cooperativa elèctrica per a fer arribar als ciutadans l'energia necessària al seu preu just", explica el candidat de Ciutadans.

"Tenim un Ajuntament amb una plantilla sobredimensionada, cal reestructurar urgentment la plantilla a llarg termini, això no vol dir que Ciutadans vaja acomiadar als funcionaris, sinó que cal fer una distribució dels llocs de treball dels funcionaris, pactada amb els agents socials, perquè la plantilla siga sostenible".

Quant als plans per a l'ocupació a Alzira, Miguel afirma que "tenim contactes amb empreses perquè s'instal·len en la localitat; contactes que faríem públics res més entrar en el govern. Volem estimular l'ocupació amb plans de formació, en les àrees de noves tecnologies, col·laborar de forma molt més activa amb l'Associació Empresarial d'Alzira, millorar i dotar de millors infraestructures als polígons d'Alzira i consultar amb els empresaris on realment s'han de realitzar les inversions perquè, de manera efectiva, s'aconseguisquen crear llocs de treball per als veïns d'Alzira", ha dit.

En la branca de Serveis Socials, el candidat de Ciutadans considera que "tenim el millor Departament de Serveis Socials de la província de València, coneixem als i les integrants d'aquest departament i sabem que fins i tot es porten treball a casa. Descarregarem l'equip de Serveis Socials de tota la burocràcia, volem que realment s'ocupen de les persones i no es passen tot el dia realitzant informes. També millorarem les beques menjador, han d'arribar a molts més veïns d'Alzira; respecte a l'Habitatge Social reconeix que s'està en un moment complicat. Es necessiten moltes més reunions amb la Generalitat per a definir exactament quina és la necessitat d'Alzira i cedir més terreny per a la creació d'aquests habitatges". Quant a les ONG municipals reconeix que juguen un paper fonamental i és necessari dotar-les de més recursos perquè continuen fent la seua gran labor.

En el tema urbanístic admet que "Hort del Frares ha quedat molt bonic, però no han presentat cap alternativa per a la resta de carrers que ara assumeixen el trànsit que han tret d'allí; des de Ciutadans continuarem amb la conversió en zona de vianants de carrers, però que no siguen artèries principals, volem crear un model sostenible de ciutat, però sense dividir-la".

D'altra banda, segons Miguel Vidal, "el problema més urgent de solucionar és el de les inundacions, es necessiten més inversions i posar ja en marxa la segona fase del canal, cal engrandir els barrancs i fins i tot dotar de dics el riu". Qualifica d'urgent també el desdoblament de la carretera d'Albalat; quant a la connexió amb l'AP-7 crítica que no s'haja fet encara. Ciutadans també estarà atent al fet que realment es finalitzen les noves instal·lacions de la Policia Local i que es pose ja d'una vegada en marxa el Palau de Justícia.

En la branca referent a Festes, Cultura i Educació des de Ciutadans continuaran potenciant l'actual programació cultural i "cal buscar que tinga la seua repercussió econòmica a la ciutat d'Alzira, a més de continuar fomentant tota classe d'espectacles a peu de carrer.

En el vessant esportiva volem fer una teulada, el més econòmic possible, en la piscina municipal que actualment està a l'aire lliure; potenciarem l'esport base, així com el femení i habitarem més pistes perquè puguen entrenar els diferents clubs d’atletisme que existeixen a la ciutat", detalla Vidal.

"En Festes proposem realitzar un Mig Any més econòmic i amb els diners que es puga retallar destinar-lo a sufragar les mascletaes i que no siga un cost afegit a les arques públiques", proposa el candidat.

Quant a la denúncia que realitza El Seis Doble respecte al tracte els mitjans de comunicació per part de l'Ajuntament, Ciutadans es presenta com "la regeneració política d'Alzira que respecta i creu totalment en la independència dels mitjans. Nosaltres també hem sigut ignorats i no se'ns ha fet arribar tota la informació, ni se'ns ha convidat a alguns actes".

Per a concloure, el candidat de Ciutadans Miguel Vidal demana el seu vot als alzirenys recordant-los que estes eleccions del 26 m són molt importants per al canvi que necessita urgentment Alzira, "Ciutadans és el moviment de la il·lusió, de la regeneració i de les ganes de continuar treballant per una nova i millor Alzira". 

E6D

  

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Isma - 21/05/2019
mira que le gusta a este hombre lucir traje y prometer y prometo...pequeño cachorro de las juventudes del pp
Luiset - 21/05/2019
Me ha sorprendido para bien este candidato. Enhorabuena. Muy bueno el trabajo de el Seis Doble que permite conocer las ideas de los futuros políticos sin tener que ir al mercado.
Chincheta - 21/05/2019
No entiendo que diga tonterías, como que abandono un partido por diversos casos de corrupción. Esto me suena a las declaraciones de Candela donde dice que abandono el PP, porque el Sr. Rajoy no dio la financiación que le correspondía a Valencia. Vamos a ver, El Sr. Candela dejo el PP, porque le prometieron un puesto de continuación en la Diputación, ya que no continuaba como concejal de Alzira, por eso fue capaz de ir de "cunero" en una población en la anterior legislatura. No cumplieron con la promesa y se fue.
El Sr. Vidal, se fue por desavenencias con la Sra. Bastidas, iniciándose como el cese de su madre la Sra. Llopis (actual concejal de C´s) como secretaria de grupo y persona de confianza de la anterior alcaldesa, eso provoco la caída del Sr. Vidal. Ahora van de honestos. El Sr. Vidal debe de ir midiendo sus palabras, el fue durante años, miembro del equipo de gobierno del ayuntamiento por el PP. Muchas de las cosas qu4ecuestiona se hicieron contaron con su voto. No esconda sus miserias que la hemeroteca esta ahí.
Anonimo - 21/05/2019
Es obligatorio cumplimentar la casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.
Juanes - 21/05/2019
Creo que debería importar más que, si echaron, se fue, abandono por corrupción, si no dieron a la comunidad lo que le correspondía, si le prometieron un puesto en la diputación, si cachorro de las juventudes de aquí o de allá, etc, etc, se debería ver la nefasta gestión que se ha realizado en los últimos años, que se ha aportado a Valencia ?, que subvenciones se han dado, y a quien ?, y también, en que idioma se escriben estos y otros artículos, " en valenciano, seguro que no ", si queréis continuar con esto " VOTEU, VOTEU, QUE PARDALETS TiNDREU.
Indisnado - 21/05/2019
Aquí en Alzira lo tienen complicado.
¿Donde está su programa? El del PP, y del PSOE está claro y es visible. ¿Y el de ustedes?
Votar a un partido que no presenta un programa es como entregar un cheque en blanco a cualquiera de la calle.
Pajaro - 21/05/2019
A ver... este chico o no tiene memoria o a saber qué. Es sabido que al no contar con su madre como cargo de confianza de Elena Bastidas, el perdió poder en el PP. La cuestión es que este chico ya sea en el PP o en Ciudadanos siempre lleva a su madre al lado. Por si alguien no lo sabe su madre es la actual concejal de Ciudadanos además de presidenta del partido en Alzira. Qué raro que el vaya para alcalde,no? Y que raro que tenga la desvergüenza de hablar mal del PP. Señor Vidal todo es una impostura usted ama al PP y le fastidia no poder estar ahí. Y que hable de corrupción... yo no voto al PP, pero esta claro que en Alzira caso de corrupción no ha salido ninguno, así que menos cuentos, más sinceridad... las imposturas se pagan y puede que llegue a alcalde o teniente alcalde, pero veremos que sucede. De momento si el llega a gobernar imagino que lo hará de la mano de su madre. Aquí todo queda en política, perdon aquí todo queda en familia.
viejo - 22/05/2019
. Tenemos dos hechos objetivos, el PP es un partido corrupto ( ha sido condenado por los tribunales) y el candidato de Ciudadanos salió por su propia voluntad del PP. Si él dice que ese fue el motivo para salir del PP nadie mejor que él mismo lo sabe.
Todo lo demás son simples juicios de intenciones, conjeturas y especulaciones basadas en manías, rabia o simples partidismos. Porque si hablamos de padres, madres o abuelos de los políticos que integran todas las listas que se presentan en Alzira, la lista de franquistas y falangistas sería interminable.

saludos.
Pajaro - 22/05/2019
Por suerte en Alzira prácticamente todos nos conocemos viejo. Si querías echarle un cable al xxxxxxxxxxxx, nada mejor que comparar su ejemplo con falangistas y franquistas. Madre mía.
viejo - 22/05/2019
"pajaro", si tienes problemas personales con el candidato de Ciudadanos, los resuelves con él, a mí no me pongas por medio. Yo solo he manifestado libremente mi opinión sobre los ataques basándose en juicios de intenciones en vez de razones objetivas.

saludos.
Vecina - 22/05/2019
Indisnado, o no vives en Alzira o como si no vivieras, mare meua estás bonico de sal, no será pq no han publicado ya veces el programa en rrss y repartido dipticos por Alzira, o te la tiro más larga... Que no has visto donde esta la sede para pasarte y preguntar, sera que está escondida jajajajaj
Indisnado - 22/05/2019
Verdaderamente no se donde está la sede.
Tampoco me ha llegado propaganda a casa.
Ni he visto sus propuestas en ningún lado.
Tengo ya mis años señora vecina, pero no he perdido la educación por ello. Usted quiere poner en duda mi residencia en la ciudad y faltarme al respeto. Pero al final no dice nada, porque ni usted misma da razón del programa. Ni de la sede, ni de nada.
La falta de educación promueve en contra a la gente para tomar decisiones. No conozco el programa, pero siendo usted simpatizante ya le garantizo que con gente así les van a sobrar dípticos y faltar votos. Aun no han ganado y ya con estos humos¡¡¡¡.
Atentamente.
Pajaro - 22/05/2019
Hola de nuevo viejo. Te has metido tu en medio y yo he contestado sin más. Yo no tengo ningún problema personal con nadie, hablo desde la objetividad. No me parece sensato que un partido que viene a regenerar la política se hereden los puestos en las listas más cuando Ciudadanos eliminó a nivel nacional las primarias en la mayoría de pueblos. Les voté en las generales pero aquí en Alzira en la vida lo haré como no cambien las cosas. Y no entiendo como Ciudadanos consiente algo así. No estamos hablando de que hayan pasado muchos años, es que Maria Jose Llopis preside el partido es concejal y ahora va su hijo. No quiero ofender a nadie, sencillamente hablo de hechos objetivos. Me gustaba este partido pero es evidente que se está convirtiendo en la misma política de siempre. Me sentía identificado y me han decepcionado.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal