Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 22 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Esquerra d’Alzira acusa a l’Associació Empresarial d’entrar en campanya amb declaracions incertes i partidistes

“Em causa enorme tristor com pot intoxicar l’actual direcció de l’AEA la tasca de l’Ajuntament i del departament d’IDEA”


 

._000675

L’Esquerra d’Alzira acusa a l’Associació Empresarial d’haver entrat en campanya amb unes declaracions falses sobre la Setmana de l’Economia, en què a penes varen a portar ni recursos ni interés a aquest esdeveniment, el més important en tota la Ribera, i recordem que en l’edició d’enguany va estar quan més públic i assistència ha tingut, amb més de 2.000 assistents.

Segons el candidat de l’Esquerra d’Alzira i actual 2n tinent d’alcalde, Ivan Martínez: “em causa enorme tristor com pot intoxicar l’actual direcció de l’AEA la tasca de l’Ajuntament i del departament d’IDEA, que ha passat a donar més de 200 ajudes a nous autònoms, va atendre en el 2018 més de 330 empreses o ha mantingut de forma contínua programes de formació a l’empresariat, i tot això sense la participació i amb escàs interès de l’AEA”.

El cost de la Setmana de l’Economia per part de l’Ajuntament va ser de 6.000 €, que va contar amb ponents com el president de l’Associació de Treballadors Autònoms Rafael Pardo, una taula amb els principals sindicats i organitzacions empresarials valencianes, catedràtics com Joan Ramón Sánchez, i altres representants del món social i econòmics. I a més de tota la infraestructura que va ser de la mà d’IDEA, en personal i recursos. Mentre que l’Associació Empresarial només va aportar un sol ponent amb un cost de 4.000€, que pretenia que fóra pagat també per l’Ajuntament, sent que és un acte conjunt. En la cloenda, que és l’únic esdeveniment de la Setmana organitzat per l’AEA, es va ningunejar completament la institució pública i es pretenen que l’Ajuntament també els pague una part.”

Igualment, continua Martínez: “no ha sigut l’únic error i l’única campanya d’oposició frontal al govern municipal per part de l’AEA. Cal recordar que ja es va desmarcar de la Fira Comercial, que era conjunta fins a enguany, i es va haver d’organitzar solament des d’IDEA. La Fira Comercial en el 2018, que es va fer per primera volta en l’Avinguda Sants Patrons, va contar amb més de 60 expositors, amb més èxit que en totes les anteriors edicions. I igualment, l’AEA es va oposar frontalment a la peatonalització d’Hort dels Frares (i fins i tot els comerços del carrer s’han desmarcat de l’actitud de l’AEA).”

Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus lamenta que “l’actual direcció de l’Associació Empresarial d’Alzira, presidida per Raúl Tudela, dista molt del talant i la capacitat que tenia en l’anterior etapa amb José Villalba. I ha tirat per terra bona part del llegat que va deixar amb la Fira Comercial o la Setmana de l’Economia, com a punt de trobada i de debat en l’àmbit socioeconòmic. Aquesta malauradament AEA ni de lluny representa el conjunt de l’empresariat i pimes de la nostra ciutat”.

L’Esquerra d’Alzira

 

 

 


 
._000646
._000534  

 
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

el jefe - 22/05/2019
Únicamente comentar que de lo que se siembra se cosecha Ivan y no os miréis tanto el ombligo!!.
Chincheta - 23/05/2019
Vamos a ver IVAN, la suerte que has tenido, es que los de la Asociación Empresarial son unos cagaos.. El presidente, mas incompetente no puede ser y su junta mas de lo mismo. Ya me hubiera gustado verte cara a cara con Villaba.
Tu tienes la misma credibilidad, que Villarejo.
Llevas toda la legislatura enfrentándote con todos los colectivos con los que te reúnes a excepción de los horneros( Reganya). La suerte que has tenido es que muchos técnicos te han salvado el culo, y sobre todo el que tienes en personal( Que es de tu mismo partido).
Ya te queda poco. Antes de irte inscríbete en IDEA que lo vas a tener mal.
No te conozco de nada, pero solo hay que oírte y oír lo que se cuenta de ti. Un comunista que vive de lo publico, es decir de todos, pero poner no pones nada.
Cuando se den cuenta los de tu partido, también te apartaran. Tienes suerte que no se enteran. Entre tu y el LOBO prefiero el podemita. VETE YA

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal