Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 30 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Anna Sotomayor i Bernat Sangil, maxims representants de la Falla Avinguda Luis Suñer per a les falles 2020

Cal recordar que el termini per presentar-se a Fallera Major Infantil i President Infantil encara continua obert


.-000454 
._000612

El divendres 24 de maig, la Falla Avinguda Luis Suñer va celebrar una reunió extraordinària on el faller Bernat Sangil i González va ser escollit com a president de la comissió. Amb moltíssima il·lusió, Bernat li va demanar en directe a la seua fallera de tota la vida, Anna Sotomayor i Verdú, si volia ser la seua fallera major. Anna va acceptar sense dubtar-ho i amb moltíssima il·lusió per representar la seua comissió a les falles 2020 i viure aquesta meravellosa experiència.

Anna és fallera de tota la vida. Quan va nàixer, els seus pares la van apuntar com a fallereta de la falla Camí Nou amb tota la família.Va ser a l’any 2006 quan va aplegar a l’Avinguda Luis Suñer. Anna és delegada de pasdoble des de l’any 2011. A més, és una de les actrius primordials a l’Entrepà Teatre, on participa des de l’any 2012. A l’any 2018 va ser nominada com a millor actriu secundària i al 2019 com a millor actriu principal. També ha presentat molts actes de presentació de la comissió. Doncs comptem amb una Fallera Major molt activa amb les activitats de la falla.

Bernat és faller de l’Avinguda Luis Suñer de tota la vida. Ha participat al teatre infantil i ha sigut President Infantil. Bernat ha ostentat els càrrecs de delegat de festejos i vicepresident en diverses ocasions, a més a més, és qui s’encarrega de preparar la cremà de la falla any rere any i s’encarrega del so a les obres de teatre de la comissió.

Des de la Falla Avinguda Luis Suñer, volem desitjar-li’ls als nostres representants que gaudisquen d’un any meravellós i que visquen al màxim aquesta experiència inoblidable junt a tota la família fallera. Cal recordar que el termini per presentar-se a Fallera Major Infantil i President Infantil encara continua obert. 

Delegació de Cultura Falla Avinguda Luis Suñer

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

._000643
._000645
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal