Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.583
EL SEIS DOBLE
viernes, 7 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Huitanta-huit empreses i empresaris han participat en la cinquena Networking IDEA Alzira

"L'objectiu d'aquesta jornada ha sigut facilitar el contacte entre les empreses valencianes i donar a conéixer, de prop, els productes i serveis més pròxims de la comarca"


S’ha celebrat a la Casa de la Cultura la cinquena jornada "Networking IDEA Alzira", organitzada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través d’IDEA. Segons explicà Carmen Herrero, directora d'IDEA Alzira, "l'objectiu d'aquesta jornada és facilitar el contacte entre les empreses valencianes i donar a conéixer, de prop, els productes i serveis més pròxims del territori, amb el propòsit de generar sinergies, possibles col·laboracions i contractacions de productes i serveis. Des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem tractant de formar i capacitar els nostres empresaris i empresàries, fonamental per a tindre un millor teixit econòmic".

La jornada va reunir un total de 88 assistents, entre els quals es trobaven empresaris, autònoms, comerciants, i gerents de PIMES i va estar estructurada en dos sessions. Primer mostraren com millorar l'estratègia de màrqueting amb el taller "Claus per a millorar la teua comunicació 2.0 en les xarxes socials", que va impartir Clara Soler. Després es realitzà una activitat de Networking, de la mà de Jordi Tormo, seguint la dinàmica de "La Colmena", on els participants pogueren aconseguir nombrosos contactes per a ampliar la seua xarxa de col·laboradors, clients o proveïdors. L'objectiu d'esta dinàmica és que els participants aconseguisquen el màxim nombre de contactes que puguen ajudar-los a cobrir la seua necessitat.

E6D
 
 

 

 

 

 

 

 .-000403  
._000602 
 ._000603
._000606 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal