Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 17 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Dotze línies programàtiques de la legislatura en ‘El Pacte de la Vila’ entre Compromís i el PSPV-PSOE d‘Alzira

“Sabem el que volem per a la nostra ciutat i posem l’Ajuntament al servei de les persones”


._000516
 ._000586

Des de la humilitat i el treball diari, volem avançar en el futur d’Alzira en les següents vessants:

1) Fer possible la IGUALTAT DE GÈNERE lluitant per trencar el sostre de vidre que tenalla a les dones, denunciant la violència masclista i potenciant el Consell per la Igualtat i fer polítiques farcides d’igualtat al nostre Ajuntament.

2) Dignificar i donar suport a les mobilitzacions i reivindicacions DELS NOSTRES MAJORS.

3) ELABORAR POLÍTIQUES ACTIVES AMB ELS JOVES I PER ALS JOVES. Hem de recuperar-los i que tornen a la nostra ciutat. Hem D’IMPULSAR amb ells i elles UN MÓN ECOLÒGICAMENT MÉS SOSTENIBLE QUE LLUITE CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC.

4) Continuarem avançant en les POLÍTIQUES INTEGRADORES i INCLUSIVES. Rebutgem la INTOLERÀNCIA i les polítiques d’aquells que volen tornar-nos al passat. La mediació i la solidaritat són les bases de la CONVIVÈNCIA i de la DEMOCRÀCIA. Estudiarem implantar rutes accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda, eixamplant les voreres en els trajectes als punts neuràlgics de la ciutat on siga necessari. A més intentarem incrementar el patrimoni municipal de vivendes per a poder afavorir l'accés a persones amb situació d'urgent necessitat.

5) Continuarem creant LLOCS DE TREBALL i impulsant les polítiques actives d’OCUPACIÓ. Continuarem amb una GESTIÓ ECONÒMICA RESPONSABLE, NO INCREMENTANT els impostos municipals.

6) Seguirem obrint els panys de la PARTICIPACIÓ i de l’ATENCIÓ CIUTADANA. Hem de continuar escoltant al nostre veïnat perquè ells són el centre de la gestió municipal, tot seguint amb el nostre compromís ineludible de TRANSPARÈNCIA pública i de gestió. Farem per crear un espai on les associacions culturals puguen desenvolupar les seues activitats, a més de continuar amb la gratuïtat de l'autobús urbà per a totes les persones amb menys recursos.

7) Volem recuperar l’orgull dels nostres TREBALLADORS i TREBALLADORES del CAMP, perquè cap tractat comercial i cap especulador comercial els faça baixar la cara i abandonar la terra dels seus iaios i pares.

8) Volem un futur on la gent estiga al carrer per a VIURE LA CULTURA, LA FESTA i el COMERÇ DE PROXIMITAT. Una ciutat on la gent puga mirar-se a la cara i després de dir BON DIA, continuar amb el seu SOMRIURE.

9) Seguirem construint un futur més AMABLE, més SALUDABLE, més RESPECTUÓS amb LA NOSTRA NATURA i amb tots ELS ÉSSERS VIUS. Un futur on el NOSTRE RIU, el Xúquer, siga un riu de vida.

10)Volem que el PATRIMONI CULTURAL estiga en condicions òptimes per tal d'afavorir les visites TURÍSTIQUES. Per tant, estudiarem projectes de rehabilitació per a les MURALLES, exigint col·laboració a les administracions competents. Continuarem exigint a la Conselleria competent les ajudes necessàries per a poder actuar a la Torre dels Coloms del Monestir de Santa Maria de la Murta. Adequarem la Casa de l'Olivera, així podrem facilitar les visites guiades per un dels enclavaments més assenyalats de la nostra ciutat, la Casa Reial on Jaume I residia en les seues estades a Alzira.

11)MODEL DE CIUTAT, continuarem amb el PLA D’ARBRATGE URBÀ, a més d'estudiar la possible remodelació de la plaça del Regne, estudiant una possible construcció d'una pèrgola musical.

12)SEGURETAT: Ampliarem la plantilla de la Policia Local per tal de suplir les places vacants.

Compromís – PSPV-PSOE

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 

 

 

Rustibó  ._000608  The Texas

  
 ._000496
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Lolo - 17/06/2019
6) Seguirem obrint els panys de la PARTICIPACIÓ i de l’ATENCIÓ CIUTADANA. Hem de continuar escoltant al nostre veïnat perquè ells són el centre de la gestió municipal, tot seguint amb el nostre compromís ineludible de TRANSPARÈNCIA pública i de gestió.

Quisiera referenciar lo expuesto en el párrafo anterior "Sin pasarte y darnos morcilla" en toda la legislatura
Vecino - 17/06/2019
En el 10, la letra pequeña es: volveremos a FITUR, a comer menús de 25 euros, entrecot, langostinos y taxis de madrugada.
Rosa Maria de Dios - 17/06/2019
¡Ale! y los otros partidos como sino existieran como ciudadanos y otros y siendo el PP el segundo más votado de Alzira, eso es la política y los políticos, leyes injustas por ellos puestas, de nada sirve los votos de los ciudadanos, en más de estar en el ayuntamiento todos unidos como una piña asi estan de desunidos escogiendo unos y rechazando otros. Me hace mucha gracia cuando se dice que cuando nuestro cuerpo muera todos en el cielo unidos con Dios vamos a estar, ja, ja, ja, cuando aquí en la tierra siempre peleando están, ¿y allí unidos estarán?, ja, ja, ja, mentiras y falsedades enseñadas en las religiones, principalmente la católica, pues sepan señores que el simbólico del cielo y del infierno lo lleva consigo uno mismo y de lo que siembre en su vida cosechará, si está unido unido eternamente estará y si está desunido desunido estará. Vuelvo a repetir de lo que se siembre cosechará.
Davies - 17/06/2019
13- Y los currantes que cotizamos mas que nadie y no tenemos derecho a nada , freirlos mas a impuestos, que sus hijos no tengan derecho a elegir el centro de estudios, no tener derecho a becas comedor, ................................... y viva la integración.
Vecino - 17/06/2019
Vecino:
¿que es que ahora también te has vuelto pepero como yo?
¡Ayyy que bien te conozco, como me has decepcionado y que ingenuo que eres creyéndote que iba a caer en tus provocaciones la noche electoral!
Así que, mante que te vaya bonito.
Vecino - 17/06/2019
Vecino pepero vuelve a la cueva con los tuyos jajajaja.
Vecino - 17/06/2019
¿Que te han dado un caramelito para que se calle el nene?
El hombre es el único animal que tropieza dos veces con la misma piedra y sino tiempo al tiempo, ya verás como los de la cueva por lo menos eran menos falsos.
Adiós.
Vecino - 17/06/2019
y jajaja yo también, porque cuando cogiste la rabieta fue para mearse encima y para rematarlo los pelotas peloteando.
JAJAJA!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal