Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
lunes, 24 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Demà començaran les obres d’abastiment d’Aigües de Valencia a la urbanització Sant Bernat d'Alzira

Que estan previstes fins al dilluns 8 de juliol i que afectaran als carrers Santa María de Bonaire, Mestre Villar i Camí Vell de Corbera


._000578 
 ._000614

El proper dimarts 25 de juny començaran les obres d’Aigües de Valencia per a l’abastiment dels veïns de la Urbanització de Sant Bernat, que estan previstes fins al dilluns 8 de juliol i que afectaran als carrers Santa María de Bonaire, Mestre Villar i Camí Vell de Corbera. L ‘Ajuntament d’Alzira informa dels trams que es trobaran tallats al transit així com de les desviacions que es plantegen: S'ha senyalitzat la prohibició d'estacionament en la C/ Mestre Villar. Per la C/ Santa Mª de Bonaire només es podrà circular en el sentit des de José Gregori Furió a Rotonda La Gossera. En sentit oposat, els vehicles seran desviats cap a la C/ Guillermo Palomar.

La C/ Guillermo Palomar, des de la rotonda de la Muntanyeta, es quedarà per a accés de només veïns. Durant un dia, segons avancen les obres, es tallarà el camí de la Gossera des de l'accés a urgències. També es tallarà, segons avanços les obres, el camí vell de Corbera i la rotonda de la Gossera. En cas que s’hagen de portar a terme altres accions que modifiquen el funcionament habitual del transit, es posarà en coneixement de la ciutadania. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

._000647
 
 
 
 ._000583
._000587
._000591
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Dona igual - 24/06/2019
A quí se li ocorre fer aquestes obres ara? No hem de tenir moltes llums per a saber que en estiu es quan més transit té aquestes zones, parle del San Bernat, Respirall...
Roque - 24/06/2019
¿Y qué pasa 'Dona igual'? ¿Que porque en verano estén los chaleteros no se tiene que trabajar? Yo no sé tú, pero yo pago los mismos impuestos todos los meses del año, independientemente de si medio país está de vacaciones y yo facturo menos.
David - 24/06/2019
Menut lumbreras el que ha decidit en esta època de l'any començar les obres... Es veu que deu de veranejar en algun apartament
Racó de les vinyes - 25/06/2019
Opine exactament el mateixet que tots els anteriors, les obres seran necessaries i tot això... però en ple estiu? Quan més trànsit té eixa zona? No podein esperar uns mesos, o haguero avançat?... Espere que hi haja una bona raó i no una mala planificació... per què el trajecte de 15 mintus , hui han segut 40 minuts...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal