Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 1 de julio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Departament de Salut de la Ribera presenta el seu procés de reversió logística al SIL 2019 celebrat a Barcelona

El SIL és la fira de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain més important del sud d'Europa



._000697

La transició de la gestió logística durant el procés de reversió del Departament de Salut de la Ribera ha estat un dels aspectes que s'han abordat en la 21ª edició del Saló Internacional de Logística (SIL), que s’ha celebrat esta setmana a Barcelona.

El SIL és la fira de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain més important del Sud d'Europa, amb reconeixement nacional i internacional.

Així, sota el títol "Primera reversió públic-privada: transició de la gestió logística. Situació de partida, solucions aplicades i beneficis obtinguts en la seua cadena logística", Luis Torán, cap del Servei de Compres i Logística del Departament de Salut de la Ribera ha participat en el fòrum "Automatització i optimització en la indústria farmacèutica i sanitària".

Torán, que ha estat acompanyat de la Gerent i el Director de Gestió del Departament de Salut de la Ribera, Liliana Fuster i José Conesa, respectivament, ha explicat el treball desenvolupat per la Conselleria de Sanitat i el Departament de Salut de la Ribera fins a culminar amb èxit la transició de la gestió logística des de la gestió privada a la gestió pública del Departament de Salut.


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532 


Els principals aspectes que han caracteritzat esta transició logística, que s'ha dut a terme sense que s'haja produït en cap moment una discontinuïtat en l'activitat assistencial, han estat la convergència d'articles, proveïdors i procediments amb la resta del sistema públic valencià i la implementació de processos per al seguiment d'existències a temps real.

"Ha estat tot un procés complicat, sense antecedents per ser la primera reversió a nivell nacional d'un departament de salut a la gestió pública, en què s’ha implicat a més de 600 treballadors i que ha complert amb tots els objectius marcats a l'inici del projecte", ha assenyalat Torán, que ha afegit que "invitacions com la que hem rebut per presentar este projecte en un fòrum internacional de l'envergadura del SIL és un reconeixement a l'esforç que hem realitzat".

En este sentit, cal destacar que este projecte de transició ja va ser reconegut, el darrer mes d'abril, pel Centre Espanyol de Logística (CEL) en la 29ª edició dels premis que esta entitat concedeix a projectes que milloren la qualitat assistencial mentre optimitzen costos i influeixen en la presa de decisions dels directius sanitaris.

Departament de Salut de la Ribera

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 

 

 

 

._000500VD

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal