Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 3 de julio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Consorci de la Ribera comença el tractament amb helicòpter contra el mosquit tigre i la mosca negra

El producte utilitzat (5000 l.) és d'origen biològic, completament selectiu i només afecta a les larves de mosquits i mosca negra


 
._000697

._000678

Pel fet que s'ha detectat un increment de la quantitat de larves de simulidos (mosca negra) en el Riu Xúquer, a conseqüència de les temperatures extraordinàries per al mes de juliol, el Consorci de la Ribera ha disposat complementar els tractaments terrestres que es feien fins hui, amb tractaments aeris mitjançant helicòpter, per a tractar aquells aquells llocs on l'orografia, l'increment de cabal o la vegetació, impedeix accedir correctament de forma terrestre.
El tractament s'executarà el dimecres 8 de juny en diferents llocs del llit, des d'aquells pròxims a la presa de Tous fins a la desembocadura de Cullera . El producte utilitzat és d'origen biològic completament selectiu i només afecta a les larves de mosquits i mosca negra espècies a combatre sent respectuós amb la resta de fauna no objecte de control, estan previst que s'empren 5000 l de producte.
Aquest vol compta amb l'autorització de la Conselleria de Salut pública i Salut universal. S'executarà dins d'un contracte amb 46 municipis de la ribera que han aconseguit coordinar els seus esforços a través de la Mancomunitat tenint en compte que els adults de mosca negra són grans voladors que poden recórrer més de 20km en un vol i les actuacions contra la plaga han de fer-se d'una manera global i coordinada. Independentment de l'actuació de reforç mitjançant l'ús de l'helicòpter es continuarà treballant per mètodes terrestres de forma continuada.

Consorci de la Ribera 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 .-000006 

 

 

._000596
._000675
 
.-000295  
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Hasta els - 03/07/2019
Estic hasta els collons, más vale tarde que nunca, pero no haguera segut millor, mejor pronto que tarde, estic hasta els collons, el sòu si que s'el posaren enseguida, estic hasta els collons, estem pòc arreglats en esta tropa que tenim en Espanya, per desgracia.
viejo - 03/07/2019
Ya que se trata de dinero público, sería bueno conocer los términos del contrato con la empresa concesionaria. Conocer quién redacta el contrato, que técnicos de la Mancomunidad se encargan de vigilar su cumplimiento, saber si se han cumplido los términos contractuales, etc.etc.
En fin, saber a quién llamar burro, a quién llamar incompetente o a quién echar las culpas de que media población tenga que pasar por los dispensarios de la S.S. a curarse sus picaduras.

saludos.
Hasta els - 03/07/2019
Estic hasta els collons, ara resulta que son simulidos, i a mí que m'impòrta, estic hasta els collons de bobaliconaes, más vale tarde que nunca, no sería millor más vale pronto que tarde, lo primer era el pleno per a estacar-se la pasta, estic hasta els collons, no puc en ells, en cap, son tots repugnants, només ens volen per a quels votem. Vos han picat molt, s'aguanteu, ale! Seràn estos individuos. Estic hasta els collons.
Estellés - 03/07/2019
Viejo, eres patètic, no sé que dones més llàstima o risa. Sempre insultant, penses que tots són uns burros. Creus que eres el més inteligent del món. On treballes a la NASA ? Quants premis Nobels tens?
Estellés - 03/07/2019
Estic hasta els collons, tu i viejo sou els dos tontos muy tontos dels comentaris. Encara podeu ser-ho més, però això si, haureu d'entrenar.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal