Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 12 de julio de 2019
Clic en la foto para ampliar

Presentació MEMÒRIA IDEA 2018
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'objectiu d'IDEA Alzira és aconseguir baixar la dada d'aturats per baix dels 3.000

Diego Gómez ha destacat “l'esforç destinat en els últims anys a formació i ocupació per part de l'Ajuntament d'Alzira”


 

._000612
._000615 

Este matí, les instal·lacions d'IDEA Alzira han acollit la presentació de la MEMÒRIA IDEA 2018. Diego Gómez, alcalde d'Alzira, acompanyat de Carmen Herrero, directora d'IDEA, han anat desgranant tots i cadascun dels assoliments aconseguits en el passat exercici, així com les xifres obtingudes en cadascun dels projectes i programes realitzats.

Abans de començar a repassar la gestió d'IDEA, Diego Gómez ha volgut fer un xicotet homenatge a tots i cadascun dels treballadors de l'entitat, que al costat dels tècnics i als regidors que han passat per la institució, formen part de la història d'esta agència.

 

 

Seguidament, l'alcalde d'Alzira explicat que dels un milió 1.168.000 d'euros gestionats en 2015 s'ha arribat a més de 5.000.000 d'euros en 2018, "este ha sigut l'esforç destinat en els últims anys a formació i ocupació per part de l'Ajuntament d'Alzira, s'han tramitat 334 contractes de treball i s'han impartit 69 cursos de formació, a un total de 433 alumnes", ha detallat l'alcalde.

S'ha destacat el premi obtingut amb "Viatge a l'empleabilitat" per part de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Quant a formació, s'han detallat els 23 programes formatius dirigits a diferents edats i col·lectius, els quasi 2.000.000 d'euros gestionats en formació, les quasi 2.500 persones formades en diferents àrees, com a administració, idiomes, serveis per a la comunitat, jardineria, a més de les les 17 homologacions i les 30 beques de formació IDEA per a la realització de cursos d'Aula Mentor a Alzira.

Respecte a orientació laboral i foment del treball s'han realitzat 151 contractes, a través de 7 programes d'ocupació, subvencionats per la Conselleria, SEPE i Diputació de València. S'han realitzat contractes en els plans municipals d'ocupació, s'han cobert 153 llocs de treball, s'han captat 467 ofertes de treball, s'han atés 3116 consultes a través del Servei d'Atenció d'orientació laboral i s'han recollit 3394 usuaris i 310 empreses en el portal d'ocupació.

Per al futur continuaran redoblant esforços i demanant subvencions a diferents cursos de formació, previstos per a un total de 250 persones, amb una subvenció de més de 600.000 d'euros, 3 tallers d'ocupació amb contractes de formació, per a 60 alumnes, i prop de 500.000 d'euros d'inversió, a més de l'adhesió al programa EMCORA, per a poder contractar a 76 persones durant 3 mesos. Com a gran objectiu per a l'equip d'IDEA durant els pròxims anys és aconseguir baixar la xifra d'aturats de la localitat per davall dels 3.000.

E6D

 

._000622
._000623
._000635
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Serafí - 12/07/2019
El Consell ha acordat este matí el nomenament de 18 directors generals i un subsecretari dels 86 que componen el tercer escaló de l'estructura institucional. La setmana passada ja es va anomenar a una vintena d'alts càrrecs i encara falta per designar almenys, la mitat. Es precís baixar el atur!!!
Hasta els - 15/07/2019
Tú comentario no cumple las normas de uso de esta web.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal