Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 27 de agosto de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Continua l'alerta taronja en previsió de fortes tempestes i pluges

En alguns punts podrien caure almenys 40 litres per metre quadrat en una hora


._000647
L'Agència Estatal de Meteorologia manté el nivell de risc alt per fortes tempestes i pluges al qual està exposada la comarca de la Ribera, la qual cosa es tradueix en unes previsions de pluja superiors a les que fins ara s'esperaven i que se situen en almenys 40 litres per metre quadrat en una hora. Això no significa que en alguns punts la intenses pluges siguen molt superiors amb nivells torrencials i s'afig també la possibilitat de forts vents.

Segons AVAMET (Associació Valencina de Meteorologia), "la situació meteorològica serà molt complicada en les pròximes hores amb pluges i tronades molt intenses. És una situació realment difícil de predir, però tenim tots els ingredients necessaris perquè a algunes zones puga caure molta aigua en molt poc de temps".

 

Quines zones seran les més afectades?

A qualsevol punt del territori pot ploure molt i més probable que els màxims acumulats es localitzen a zones litorals i prelitorals. Però tingueu en compte que amb la irregularitat que ens caracteritza, és probable que a una zona ploga molt mentre a pocs kilòmetres ploga bastant menys.

Aci vos deixem el mapa de precipitació prevista per a demà pel model meteorològic Harmonie-Arome (Font: #AEMET). Marca uns 100-200mm generalitzats per la zona de la Ribera Alta, la #ibera Baixa i alguns punts del nord de la Safor i també a alguns punts del sud d'Alacant.

En qualsevol cas, estos mapes de precipitació prevista són orientatius i no ens els hem de prendre al peu de la lletra mai. Precaució i sentit comú amb les carreteres, zones inundables i rambles, rius, barrancs!

Per a estar informats de la situació meteorològica a temps real recordeu que teniu unes 400 estacions meteorològiques a temps real informant des de la web d'AVAMET:

https://www.avamet.org/mxo-mxo.php

El 112 recomana informar-se del risc de pluges i tempestes en els municipis on es preveu estar, i saber si es tracta d'una zona inundable. També recomana netejar les canalitzacions i retirar els objectes que puguen ser arrossegats per l'aigua. Finalment, alerta del risc de practicar esport en zones inundables i en barrancs. 

E6D

 

 

._000596

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

El Tiempo en Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal