Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.843 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 11 de septiembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 CSIF lamenta que el curs escolar haja començat amb places docents per cobrir i sense personal suficient en Educació

La central sindical afegix que la falta de la planificació necessària per part de Conselleria de l'actual curs escolar es percep també en les comissions de servei


._000581
.-000004 

El sindicat CSIF lamenta que, malgrat haver insistit en meses sectorials i públicament perquè totes les places foren adjudicades abans d'iniciar-se el curs, hi haja centres sense el personal docent necessari que estan demanant a Conselleria que se'l destine. La central sindical exigeix que s'oferisquen amb urgència totes les places aquesta setmana i que Educació també servei per a adjudicació les vacants de desdoblegues en FP.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assenyala que la situació de precarietat en les plantilles amb la qual s'ha iniciat el curs afecta igualmente al personal administratiu de Conselleria i dels propis centres.

Per exemple, en el departament de nòmines de la Direcció Territorial de València existeixen, a part d'un nombre insuficient de places, diverses vacants per cobrir. Això provoca que el servei estiga a la vora del col·lapse.
Aquesta situació, tant en el citat centre com en uns altres on es reprodueix, provoca una saturació de l'equip directiu, que s'ha d'ocupar, a més de les seues pròpies tasques, de les administratives.
La central sindical afegix que la falta de la planificació necessària per part de Conselleria de l'actual curs escolar es percep també en les comissions de servei. Nombrosos docents volien repetir en la plaça ocupada el passat exercici, però no van poder fer-ho perquè no va eixir en el llistat. Després, sí que ha aparegut en les adjudicacions de juliol o principis de setembre, quan ja era massa vesprada per al personal funcionari interessat, que s'ha vist obligat a triar altres places.

CSIF 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

.-000132
._000582
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal