Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
sábado, 28 de septiembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 'Sembla que el nou govern del bipartit s’ha oblidat de rescatar persones a Alzira'

José Andrés Hernández i Fernando de Rosa han fet balanç dels 100 primers dies del govern municipal


 ._000603

.-000004 

 

La seu del Partit Popular a Alzira ha acollit la roda de premsa oferida pel portaveu líder dels Populars d'Alzira José Andrés Hernández i el senador Fernando de Rosa.

Per als Populars, aquests primers més de 100 dies de govern per part del bipartit a Alzira han estat marcats per tres punts bàsics: d'una banda, "sembla ser que s'han oblidat de tot allò que deien en l'anterior legislatura, que ja no van complir, i que en aquesta encara no ho han demostrat, què era allò de governar per a rescatar persones", ha assegurat José Andrés Hernández.

D'altra banda,  el líder de l’oposició també ha criticat la "falta d'ajuda i de suport als agricultors tradicionals, després de les dramàtiques campanyes que estem vivint i que es tomben totes i cadascuna de les mocions o precs que es presenten a través dels Plens, per a sol·licitar ajudes per als agricultors tradicionals alzirenys". Per a finalitzar, ha demostrat amb fotografies la falta de cura i el total abandó en el qual es troben els polígons industrials alzirenys.

Després d'explicar els tres pilars en els quals fonamenta la seua crítica al nou govern bipartit d'Alzira, ha realitzat un repàs per les mocions que han presentat per a "millorar instal·lacions com les del centre ocupacional Carmen Picó, la falta d'efectius en el Cos de la Policia Local, la situació per la qual travessa el centre de menors i els seus treballadors al no disposar dels diners de la subvenció, la contínua improvisació que estan realitzant en la zona de Tulell, l'abandó de les urbanitzacions del terme municipal i la lluita que han iniciat des del Partit Popular contra el tràfic de persones, destacant la poca sensibilitat en aquest tema per part del nou bipartit".

El senador Fernando de Rosa ha comentat que, durant estos mesos, ha estat instant a la Conselleria de Justícia perquè done inici a la construcció de l'esperat Palau de Justícia a Alzira. També ha sol·licitat a esta mateixa Conselleria la creació d'un jutjat especialitzat i exclusiu que lluite contra la violència de gènere a Alzira. A més, han demanat més informació quant a la pròxima connexió de l'AP-7 amb la localitat d'Alzira i ha indicat que totes les preguntes formulades respecte a la neteja dels barrancs han quedat sense contestació.

E6D 


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Roque - 28/09/2019
A veces Hernández me recuerda a Joe Rigoli siempre riéndose.
Benito - 28/09/2019
¿Este de Rosa es el mismo que dijo "te mando el Curriculum Vitae de una amiga de mi mujer y afiliada al Partido Popular, para que la tengas en cuenta..."?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal