Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 7 de octubre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Gaudix dels espais naturals d’Alzira en les festes del 9 i 12 d’octubre

L’Ajuntament recomana alternatives a la Murta per evitar aglomeracions


 
 ._000703

La festivitat del 9 d’Octubre és una bona ocasió per a gaudir del nostre patrimoni natural. Alzira rep una gran afluència de visites de famílies i grups d’excursionistes que venen a passar la jornada als nostres espais verds.

Alzira compta amb diferents opcions i llocs d’esplai, per això des de la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Transició ecològica s’oferix als visitants la següent oferta d’espais naturals preparats per a passar un bon dia a l’aire lliure:

- L’alt valor ecològic, cultural i emocional que té el monestir i el paratge de la Murta fa que siga un dels llocs preferits pels alzirenys i bona part dels riberencs per a gaudir de la festivitat del 9 d’Octubre, no obstant això, cal tindre en compte que en dades com esta la gran afluència de gent que es concentra en este paratge pot desvirtuar l’experiència a més de provocar un impacte ambiental al seu entorn natural. També és important recordar que en este moment estan restaurant-se les pistes forestals i per tant es trobaran amb restriccions d’accés a les diferents zones de la finca municipal, per això vos recomanem la visita a la Murta en altres dates, i com a alternativa, vos plantegem:

- Una alternativa menys coneguda, però molt interessant és el Paratge Natural Municipal de la Casella. Convidem els visitants a gaudir del nou mirador del paratge, situat en l’antic camp de tir (enfront del bar). Esta actuació ha reconvertit l’espai en una nova zona oberta d'esplai, amb menjadors i on poder admirar l’entorn muntanyenc de les Serres de les Agulles i la Murta i la Vall de la Casella. A més, també s’ha dut a terme l’ampliació del pàrquing en l’entrada del paratge per poder assolir i facilitar l’afluència de visitants.

- Per altra banda, per a la gent que preferix disfrutar d’un altre tipus d’entorn sense eixir del nucli urbà, l’alternativa és el nou parc dels Furs (al costat del recinte firal), que destaca per la seua proximitat al riu Xúquer i el passeig fluvial fa que hi haja diverses opcions. Al parc es pot disfrutar d’una gran àrea de gespa per a relaxar-se, realitzar un pícnic i tota classe de jocs a l’aire lliure, mentre que aquells que preferixen recórrer el passeig fluvial podran descobrir i sentir de primera mà l’ambient màgic dels boscos de ribera.

- La muntanyeta de Sant Salvador o el mirador del Xúquer al Malecó amb una nova zona recreativa per a xiquets i xiquetes són altres opcions junt nucli urbà que ens poden resultar interessants per a passar una jornada relaxada a la natura.

 

En qualsevol cas, gaudix d’estos espais respectant els seus valors i evita llançar residus, arrancar plantes o molestar la fauna.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
 
 
 
._000534
._000643
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 07/10/2019
Bé estaria que el responsable de redactar les notes de premsa del "departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira" les revisara almenys una vegada abans de fer clic en la casella d'enviar i així puguera corregir totes les faltes que ens amolla perqué tal i com està sembla que tenia presa en anar a esmorzar.
Salutacions
pelocho - 07/10/2019
Estás utilizando varias identidades con el mismo correo electrónico y el sistema te considera spam.
Roque - 07/10/2019
Esos sitios ya están muy vistos... yo me quedaré en casa durmiendo hasta que se me caigan los cojones por los lados de la cama.
Duda - 07/10/2019
¿Esa foto de dónde es?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal