Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 7 de octubre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La segona sessió del 8é Cicle Salut Mental i Cine a Alzira tractarà les dificultats de les persones amb trastorn bipolar

AFARADEM realitzarà un curt al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental i es projectarà la pel•lícula 'Infinitely Polar Bear'


.-000342 

El proper divendres 11 d’octubre aplega a la Casa de la Cultura i amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Alzira, la segona sessió d'esta huitena edició del Cicle Salut Mental i Cine a Alzira. Ho fa amb una pel·lícula al voltan de les dificultats de les persones que patixen trastorn bipolar, des d’una perspectiva integradora.

El divendres 11 d’octubre, es visionarà la pel•lícula Infinitely polar bear, una cinta dels Estats Units, de 2014, protagonitzada per Mark Ruffalo, Zoe Saldana i Imogene Wolodarsky, que gira al voltant de Cameron, un pare maniacodepressiu amb un trastorn bipolar que té una crisi nerviosa que el deixa sense feina, mentre Maggie, la mare, no pot cobrir les despeses familiars. Els problemes econòmics amenacen acabar amb la família. Maggie decidix acceptar una beca a Nova York però ha de deixar les seues filles, Faith i Amelia, a Boston, amb el seu pare. Així comença un experiment de 18 mesos en què Cameron ha d’assumir la paternitat de les seues precoces i sensibles xiquetes.

Abans de la pel•lícula l’Associació de Familiars i Arrimats de la Ribera Alta per als Drets del Malalt Mental (AFARADEM) realitzaran un curt al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental.

Gemma Alós, regidora de Sanitat, anima a totes i tots a participar d’este interessant Cicle de Salut Mental i Cine, a la Casa de la Cultura d’Alzira.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
._000645
._000646

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal