Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 17 de octubre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira acull este cap de setmana la Fira del Comerç, la Tapa i l’Automòbil

Participen un total de 71 expositors, 15 més que l’any passat, que se situaran al voltant de l’avinguda Sants Patrons i la Plaça del Regne


 

._000618

Alzira acull este cap de setmana la Fira del Comerç, la Tapa i l’Automòbil. Enguany, en l’onzena edició, participen un total de 71 expositors, 15 més que l’any passat i que es situaran al voltant de l’avinguda Sants Patrons i la Plaça del Regne.

Hui ha presentat en roda de premsa este esdeveniment l’Alcalde d’Alzira i responsable de l’àrea de comerç, Diego Gómez, el president de l’Associació Comercial, Raul Tudela i la directora d’Idea, Carmen Herrero.

L’alcalde ha anunciat les novetats d’esta Fira que no deixa de crèixer amb el pas de les seues edicions. “Enguany hem decidit separar-la de la Festa dels Moros i Cristians i fer una festa del comerç on també es fusiona per primera vegada la shoppingnight que se celebrarà este mateix divendres amb ofertes i horari especial”.

En aquest sentit, es farà un sorteig d’una targeta regal de 500 euros entre les persones que compren als comerços adherits a l’Associació Empresarial d’Alzira. El president de l’Associació, Raúl Tudela ha explicat, “ens agradaria que tots els comerços d’Alzira participen en pròximes edicions i que l’activitat continue creixent amb el suport institucional”.

Per la seua banda, la directora d’IDEA, ha parlat sobre el canvi d’ubicació al llarg de l’Avinguda Sants Patrons, “amb esta nova distribució creem recorregut natural per als assistents que poden recórrer els diferents espais de manera més còmoda. A més la ubicació està pensada per a integrar els comerços i botigues de l’avinguda, de manera que també estiguin integrats a la fira”

L’Ajuntament d’Alzira ha explicat que no s’ha pogut limitar la participació únicament als comerços de la ciutat perquè, al tractar-se d’una concurrència pública, la llei no ho permet. Així i tot, l’alcalde assegura que s’intentarà fer per a pròximes edicions.

Una de les novetats que s’ha anunciat de cara a properes edicions és que s’està estudiant traslladar-la la Fira de l’Automòbil a altres dates perquè ja està consolidada i no necessita suport del comerç per a funcionar.

El pressupost que l’Ajuntament ha destinat este any a la fira és d’un total de 30.000 euros, 7.000 dels quals provenen d’una subvenció de la Generalitat Valenciana.

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

._000593 
._000594 
._000598
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

preocupat - 17/10/2019
És precís posar la fira a l'Avinguda Sants Patrons? Crec que és una irresponsabilitat posar-la ahí. No tenim un recinte firal per a les fires? No tenim uns voltants del recinte firal, totalment disponibles?
Rosa Maria de Dios - 17/10/2019
Esta mañana he llevado con mi vehiculo a una persona a los jubilados y va con muletas, he tenido que dejarlo en la rotonda porque estaba cerrado sin poder por la avenida circular. ¿Pero este gobierno no piensa en los demás? no hay amor ni hay caridad. Tenemos el recinto ferial que hay mucho espacio ¿porque no lo ponen allí? Estas personas les daría yo el mal de las piernas que andasen con dificultad y verían cómo cambiarían de ideas descabelladas y llenas de injusticia.
¡Ay mi Azira quien te ha visto y quien ahora te ve! de un pueblo familiar y sin tener dificultad a pasado a una ciudad fantasma sin personal conocido y familiar.
¡Maya!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal