Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de octubre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9

 Més de 1.500 persones disfrutaren de totes les novetats que ofereix per a la nova temporada el Grupo Rex

Fausto Clemente, gerent de Grupo Rex: "El secret per a l'èxit és la nostra orientació al client i oferir el millor servei, perquè el seu dia especial el recorden com a perfecte"


                 .-000166 

 

Novament, i amb aquesta ja són set les edicions, GRUPO REX, ha organitzat una jornada de portes obertes en les seues instal·lacions de REX Natura d'Alzira. Una cita anual que ja va camí de convertir-se en tradició, i que consolida el caràcter innovador i l'orientació al client de l'empresa.

 

Espais renovats d'última tendència

La novetat enguany per a tots els assistents ha sigut la completa renovació dels seus espais en REX Natura. Fausto ha destacat que ‘hem canviat tota la il·luminació de les sales i li hem donat un toc vintage, substituint el sistema que teníem per un sistema LED. També hem revestit amb bandes de fusta i tons càlids les parets’. Al mateix temps que ‘hem incorporat molta planta natural en tots els espais, tant en vestíbul com en sala, la REX Natura ha de ser naturalesa’. Calidesa, lluminositat i modernitat s'han conjuminat per a donar forma a les autèntiques Rexperiencias.

Fausto Clemente García, gerent de GRUP REX i servei d'àpats oficial circuit Ricardo Tormo,ha destacat l'àmplia ‘assistència d'amics, convidats i mitjans de comunicació. Enguany a més registrant-se prèviament han pogut fer la reserva per a celebrar el seu pròxim esdeveniment amb nosaltres i obtindre magnífics descomptes.’ El ‘showroom’ de Grup Rex és conegut per ser un esdeveniment en què tots els assistents poden assaborir exquisits plats, i conéixer en profunditat els seus serveis.

 

‘Som els millors perquè comptem amb els millors’

Fausto Clemente, ha assenyalat que el seu ‘secret per a l'èxit és la seua orientació al client, oferir-los el millor servei perquè el seu dia especial el recorden com a perfecte’. Ha afegit que ‘el més important, és que comptem amb excel·lents proveïdors que ens ajuden al fet que nostres Rexperiencias siguen úniques’.

Tots els assistents han pogut xarrar i conéixer a tots els proveïdors amb els quals s'envolta GRUPO REX, un contacte en primera persona per a donar-li forma al seu pròxim esdeveniment. ‘Els ajudem donar-li forma als seus somnis, i la nostra xarxa de proveïdors ens brinden qualitat i un excel·lent servei, són de la nostra màxima confiança’, ha recalcat Fausto Clemente.

Cada any els assistents han pogut realitzar un recorregut per diferents espais dels salons REX Natura, comptant amb animació, música, còctels, degustacions de servei d'àpats variat i fins i tot s'ha realitzat un sorteig de premis i descomptes en pròxims esdeveniments. Una gran mostra de serveis s'han reunit en el showroom: joieria, vestits, cellers, decoradors, wedding planner, fotografia, maquillatge, música, audiovisual, etc.

A més, enguany ajunte l'empresa de la Ribera, Nítida, especialitzada en higiene professional, s'ha presentat un projecte conjunt de aromaterapia, tota l'essència de GRUPO REX en una fragància. GRUPO REX, ha comptat amb un equip humà de més de 150 persones que han guiat a tots els assistents a través d'un recorregut programat.

Enguany el vaixell almirall ha sigut la presentació de la remodelació que s'ha emportat cap en els salons. Avantguarda, modernitat i calidesa sota el mateix emblema. Un any més GRUPO REX, es consolida com un referent del seu sector a la Comunitat Valenciana.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal