Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 25 de octubre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Falles, Tamborada, la Societat Musical d’Alzira i la reganyà en FITUR 2020

Alzira tornarà a estar present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra a Madrid, del 22 al 26 de gener


 ._000682
 

 ._000684

Del 22 al 26 de gener Alzira tornarà a estar present en FITUR, Fira Internacional de Turisme, que se celebra a la capital del nostre país. Baix el paraigua de la Diputació de València la nostra ciutat mostrarà tot allò que és capaç d’oferir festivament i patrimonial.

Des de l’inici d’esta legislatura, fa quatre mesos, s’està treballant per tal de dotar a la Regidoria de Turisme de major pes. La finalitat és la de dur a terme accions en benefici de la nostra localitat, i una de les primeres accions del 2020 serà mostrar la nostra ciutat en la fira de turisme més important de les que se celebren a Espanya i considerada una de les més rellevants de les que tenen lloc al món.


Montajes Cebis - Diseño, montaje y suministro de cuadros eléctricos para el control de procesos industriales y fabricación de maquinaria de todos los sectores.   ._000543


Isabel Aguilar, tinent d’alcalde i regidora de l’àrea de Turisme, ha detallat el que es mostrarà enguany a FITUR: “En esta edició estaran presents Alba Carrió i Claudia Dolz, les representants de les nostres Falles, abillades amb els seus vistosos vestits; així com l’exhibició de tambors de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa, ambdós declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Els fullets referents a estes dos festes també podran ser arreplegats en FITUR per tots aquells assistents que desitgen interessar-se per les nostres manifestacions festives”.

A més, també tindrà protagonisme en esta edició de FITUR la Societat Musical d’Alzira, l’associació cultural més rellevant de la nostra ciutat que ha commemorat el seu cinquanta aniversari, “pels corredors del pavelló on està instal•lat l’estand de la Comunitat Valenciana desfilarà la nostra banda per primera vegada des que Alzira acudix a esta cita turística”, ha assenyalat Aguilar, qui també ha manifestat que “un any més no faltarà la reganyà, dolç lligat a la nostra ciutat i que en edicions anteriors ha despertat l’interés de tots els que s’han acostat fins a l’espai dedicat a Alzira”.

Sens dubte no podem oblidar-nos de la vessant patrimonial, en què cal destacar el Monestir de Santa Maria de la Murta, el palau de Casassús; el pati porticat de les Escoles Pies; el saló Noble de l’Ajuntament; la portalada gòtica de l’església de Santa Caterina, de Gaspar Dies; la Casa Reial, on va morir el rei Jaume I el 27 de juliol de 1276; el Museu Municipal d’Alzira (MUMA), així com el nou museu dedicat a les Falles; els dossels, declarats Bé d’Interés Cultural, i els diversos passos de la Setmana Santa realitzats per Antonio Ballester; i evidentment els paratges naturals de la Murta i la Casella.        

Alzira compta amb un potencial important que continuarem explotant en FITUR de manera transversal, involucrant l’àmbit festiu, cultural, esportiu, patrimonial i gastronòmic, “així aconseguirem fer aplegar a un major nucli de potencials visitants la intensa activitat que registra la nostra ciutat al llarg de tot l’any”, ha assenyalat Isabel Aguilar, tinent d’alcalde i regidora de Turisme.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000685


._000693

._000694

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

luis - 25/10/2019
me parece muy buena ida asi tendremos mas turismo visitando nuestras calles y como la afluencia de turistas sera masiva los vecinos de la calle San Jaime cobraremos entradas para visitar nuestra calle patrimonio ruinoso,ruidoso y peligroso de la localidad
Benito - 25/10/2019
Vuelven los menús de 25 euros., los langostinos y los taxis a altas horas de la madrugada, en definitiva, vuelven cuatro días de vacaciones en Madrid pagados por el pueblo a cuerpo de rey.
Yo sé que es difícil, pero pediría al equipo de gobierno que tengan vergüenza y dignidad y no vuelvan a decir que se preocupan por la gente que lo pasa mal o que les importan los autónomos ni esas gilipolleces a los que nos tienen acostumbrados.
Señores del equipo de gobierno, como dijo el Presidente D. Manuel Azaña “Ya que usted no se sonroja, permítame que me sonroje por usted”, es decir, ya que ustedes no tienen vergüenza por este derroche permítanme que la vergüenza la sienta yo por ustedes, por tener a unos dirigentes tan mediocres (aquí podría extenderme en los motivos, pero tampoco son dignos de mi tiempo).
Luis - 25/10/2019
Que idea mas buena, estupendo invertir ir a Fitur, hace poco vi en Alzira un grupo de alemanes comiendo reganya, y en fallas vi a un montón de chinos, jodeeeer esto es la pera, como ha cambiado Alzira desde que están los iluminatis pagando de los bolsillos de los demás, alaaa a continuar por este camino
Eugenio - 25/10/2019
Los japoneses no vendrán, pero unos cuantos, más o menos siempre los mismos, harán turismo en Madrid en in buen hotel y a mesa puesta.
Y que pague el poble

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal