Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 4 de noviembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Claudia Dolz i Estela ha sigut presentada com a Fallera Major Infantil d'Alzira 2020

Enguany, la mantenidora ha sigut l'escriptora alzirenya i artista plàstica Alba Fluixà


 ._000716 

Ahir diumenge al matí, Alzira va tornar a viure una jornada fallera. Al Gran Teatre d'Alzira tingué lloc la Presentació i Exaltació de Claudia Dolz i Estela com a Fallera Major Infantil d'Alzira 2020.
En l'acte Claudia imposà la banda a les 6 falleretes que formen la seua Cort d'Honor així com a les 34 Falleres Majors Infantils que representaran a les seues comissions al llarg del present exercici.
L'acte compta amb l'assistència de l'Alcalde de la ciutat En Diego Gómez i gran part la de corporació municipal, associacions i entitats locals, així com diferents juntes locals i representants de les festes més enllà de la Comunitat Valenciana. L'acte va comptar amb la presència de la Fallera Major Infantil de València 2020 Carla García.
A la pleitesía a Claudia se sumaren Inés Brines, Fallera Major Infantil d'Alzira 2019 i Alba Carrió, Fallera Major d'Alzira i Regina de les festes patronals. 
Claudia, va confessar que li resultava difícil dissimular l'alegria que significava per a ella viure un acte com el d'ahir i remarcà que les falles ens uneixen com a poble.
Alba Fluixà fou la mantenidora de l'acte qui va ressaltar, entre altres virtuts que atresora, l'amor per la festa que es viu a casa de Claudia.
Les paraules del president de la Junta Local Fallera i de l'Alcalde de la ciutat donaren l'acte per conclòs. Un acte que va conduir la Fallera Major Infantil d'Alzira 2017 Valeria Oliver García del Busto i que va finalitzar amb el Gran Teatre en peu cantant l'himne regional.

 

JLF d'Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


._000723

 

 

 

 

 

.-000331

 

._000593 

 

._000612

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal