Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 9 de noviembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU Alzira denuncia la saturació dels contenidors en moltes zones de la ciutat amb la nova privatització del fem

"Exigim a l’Ajuntament d’Alzira majors controls i vigilància a l’empresa adjudicatària, d’aquest i dels altres serveis públics que encara es mantenen privatitzats"


._000664
._000677

Des del col·lectiu d’EUPV-Alzira denunciem com en molts barris de la ciutat, com la zona de Pere Crespí, Venècia o el parc de l’Alquenència, hi ha una major saturació dels contenidors, especialment en els de separació de residus. Aquest fet s’ha vist notablement incrementat des de la nova privatització de recollida del fem en les últimes setmanes, duta a terme per l’actual equip de govern.

Per a EU tot això és una mostra evident dels resultats de les polítiques de privatitzacions, que posa en mansdel benefici de les empreses deixar de vigilar la qualitat del servei i d’un major control i vigilància per part de les institucions.

Segons ha manifestat Ivan Martínez, portaveu del col·lectiu: “es tracta d’un procés que s’havia començat a revertir en la passada legislatura, amb les escoletes municipals i la neteja de les escoles, amb la presència d’EU al govern. Tanmateix, des de la nostra formació lamentem que les directrius del bipartit actual, Compromís i PSOE, és continuar la tendència de governs anteriors amb la nova privatització de la recollida del fem, del manteniment de parcs i jardins o de la zona blava (ORA), serveis essencials que seran posats en mans de grans empreses.”

Des del col·lectiu d’EU exigim a l’Ajuntament d’Alzira majors controls i vigilància a l’empresa adjudicatària, d’aquest i dels altres serveis públics que encara es mantenen privatitzats, i al mateix temps demanem un pla per a la constitució d’una empresa pública, transparent i amb supervisió de l’administració, per anar assumint-los progressivament, tot i garantint els llocs de faena i condicions dignes per a les seues treballadores i treballadors.

Al mateix temps, demanem una altra política de Residus Sòlids Urbans, que camine cap a la separació efectiva de residus per al seu reciclatge i reutilització: implantació de la recollida porta a porta en els barris més cèntrics de la ciutat i posar els mecanismes de major conscienciació de la ciutadania.

EUPV-Alzira

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 
._000676

._000687
 ._000682
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Secreto - 09/11/2019
Si, están saturados, y los alcireños reciclamos bastante mal. Pero además de ser muchos vecinos, necesitamos más contenedores y que estén en condiciones porque la gran mayoría están rotos y es más comodo dejar la basura en el suelo. Aquí tienen el resultado de su privatización.
juanes - 09/11/2019
No solo es la mala ubicación, y la falta de ellos, también hay muchos rotos, que las puertas no funcionan, y la gente tira la basura a su alrededor, porque no puede tirarla dentro, uno de ellos esta a las puertas del CEIP, Federico García Sanchiz, en la subida a la Graella, que por estar cerca de zona rural, atrae algun que otro animalito no deseable, ¿ cuando lo piensan sustituir ?, es zona escolar por donde circulan muchos niños.
Ciudadano - 09/11/2019
Esto no es algo nuevo, el problema ya hace unos años que existe, creo que muchos alzireños ponemos bastante empeño en reciclar, pero el ayuntamiento nos lo pone muy difícil,utilizar el ecoparc es caro y complicado, hay muchísimas limitaciones, el personal está muy desmotivado, si alguien va a tirar cuatro colchones y le dices que solo puede dejar uno por día ainque el contenedor esté vacío, pues no creo que vuelva los tres días siguientes, creo que irá y los dejará en algún contenedor, lo mismo con los neumáticos y muchas otras cosas, que inviertan en este tipo de cosas y dejen de destinar recursos a temas de catalanismo y reduzcan la quema de dinero en fallerio.
Pere - 10/11/2019
Hi han llocs on a mês es perillos tirar el fem. Fins que no pase una desgracia no actuaran els politics i no será que no están avisats per part de molts veins. Al carrer Reís Catolics hi han contenidors junt al creguament amb carrer Carreteros que impedeix moltes vegades que la gent puga caminar per l’acera tinguent que circular per baix amb el perill de ser atropellat. Com la cera es tan estreta i els contenidors están justament al encreuamet dificulta la visivilitat als cotxes i gent que camina. Jo he tingut varios sustos. Deuria de haver alguna ubicació millor que no fora tan perillosa. L’arreplegada porta a porta a aquestes zones centriques on les aceres son tan estretes i la circulació de cotxes es constant podría ser una solucio. Pero mentres tant un canvit d’uvicacio estaría be per evitar una desgracia. Ojalá no pase mai pero la veritat es que no se com no a pasat já en aquest punt tan conflictiu.
Carmen - 10/11/2019
La mayoria de contenedores estan rotos y ni tan siquiera de pueden abrir, asi que la gente deja las basuras fuera, eso si, en la Avenida Santos Patronos y Avda Luis Suñer todos estan magnificos, incluso el pedal es diferente, y es que claro, hay ciudadanos de primera y de segunda aunque todos paguemos nuestros impuestos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal