Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 11 de diciembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Diego Gómez: 'Alzira necessita ingressos, però no pujarem els impostos als ciutadans'

Entrevista a Diego Gómez (II), en la que es tracta l'apartat econòmic de l'Ajuntament d'Alzira


 ._000638

Abans d'arribar a la fi de 2019 entrevistem de nou a l'alcalde d'Alzira Diego Gómez per fer balanç del que portem d'esta segona legislatura i per analitzar quin serà en un futur el full de ruta dels pròxims tres anys a Alzira. En esta segona part, de les tres que consta l'entrevista, entrem en l'apartat pressupostari en el qual "per part de l'equip de govern s'està treballant per deixar d'alguna forma estructurats els comptes, que estaran entre els 40 o 41 milions d'euros, que seran continuistes en la línia programàtica dels últims anys i així poder presentar-los als consells de participació i a l'oposició per a poder aprovar-los abans de que finalitze 2019", comenta l'alcalde.

Respecte a les previsions pressupostàries i econòmiques de cara a 2020, Diego Gómez explica que "serà un any una miqueta complicat i de transició; encara que s'han rebut i se reben moltes subvencions, la situació econòmica d'Alzira no és boiant, i no saber quina capacitat d'inversió tenim ens pot complicar molt les coses". Com a objectiu des de l'equip de govern volen finalitzar alguns dels projectes en els quals està immersa la ciutat. Un dels més costosos i més urgents és el Pavelló Fontana Mogort, per al que se necessiten un total d'un milió tres-cents mil euros, "inversió a la qual ara mateix no pot fer front l'Ajuntament, a no ser que ens plantegem demanar un préstec", explica Gómez. El nou edifici de la Policia Local o el Casal Jove són altres projectes que necessiten més inversions per a la seua finalització, i altres que no dependeixen únicament de l'Ajuntament com el nou Parc de Bombers, la connexió amb l'AP-7 o el Palau de Justícia es tindran que anar fer per parts o fases.

"En resum, el que Alzira necessita són ingressos per poder destinar a la finalització d'estos i d'altres projectes socials, urbanístics i d'ocupació, però una cosa que tenim molt clara i que, a més, ho portem al nostre programa electoral, és que no anem a pujar impostos als veïns i veïnes d'Alzira", clarifica Diego Gómez en esta segona part de l'entrevista.

E6D

 
.-000331

.-000342 
 
 
  

 

 


 ._000703


._000731

 .-000403 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasJ.M.O.
Economía
Personajes AlzireñosEntrevistas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pesadilla - 11/12/2019
Si, no hagas como tú amigo Salom..... Aunque en Alzira no pasaría nada , después de visto lo visto
Indisnado - 13/12/2019
¿Y la subida del 30 % en el pago del reciclaje?
Vamos, no subiré, pero sube y sube.
Con Pascual al frente del Consorcio.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal