Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 8 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Falla Plaça Malva atorga el Guardó d’Or 2020 a Immaculada Cerdà Sanchis, acadèmica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

L’acte de lliurament es durà a terme el dijous 6 febrer, a les 19.30 h, en la Casa de la Cultura


._000753

Enguany la nostra comissió ha decidit atorgar esta distinció a Immaculada Cerdà Sanchis, acadèmica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Immaculada Cerdà és natural d’Algemesí,  tècnica lingüística, filòloga, docent i acadèmica de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Treballa a la Diputació de València des de 1990 i és cap de la Unitat de Normalització Lingüística des de 2000. Com a responsable d'aquesta unitat efectua tasques d'assessorament, planificació i control del pressupost. Col·labora amb altres institucions com ara l'AVL, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Conselleria de Cultura, l'Escola Superior d'Art i Disseny, entre altres.

Des de l’Associació Cultural Falla Plaça Malva pensem sincerament que aquesta dona es mereix la nostra distinció per la seua trajectòria professional i personal dedicada a la defensa, promoció i dignificació del valencià en tots els àmbits, tant des del seu càrrec en l'Administració com en la producció de publicacions en Internet i premsa escrita. És pel seu treball docent i investigador i per la seua projecció laboral i social el motiu el qual va ser nomenada en el seu moment, acadèmica de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Imma és una persona afable amb un somriure constant i una senzillesa que la fa ser una dona molt volguda en tots els àmbits.

A més a més, Imma Cerdà  és una de les  col·laboradores assídues del nostre llibret, motiu pel qual és una bona coneixedora de la nostra comissió i, sobretot, de la nostra Associació Cultural. L'acte de lliurament del Guardó d'Or es durà a terme el dijous 6 febrer, a les 19.30 h, en la Casa de la Cultura, dins dels actes programats en la XXVIII Setmana Cultural.

Associació Cultural Falla Plaça Malva d’Alzira 

  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000100

 

 

 

 

 ._000560

._000594 

._000598
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal